Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe Bar «Relax» – Τι θα δούμε σήμερα στο στέκι μας!

a673c11217c6edfae8be2196cede8cb3_LΥπό νέα διεύθυνση και πλήρως ανανεωμένο από κάθε άποψη, το Cafe Bar «Relax» (Κεντρικής 141, Βέροια) ανοίγει τις πύλες του για την μεγάλη φετινή διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Βραζιλία. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ο δεύτερος όροφος του καταστήματος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για την περίσταση και περιμένει τους φίλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν τους αγώνες με τη συνοδεία κρύας μπύρας ή ποτού της αρεσκείας τους.

Τι περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η… δράση στο Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 από τις οποίες ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ελβετία, που ηγούνται βαθμολογικά του 5ου ομίλου

Στον τέταρτο και πέμπτο όμιλο στρέφεται η προσοχή των φιλάθλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014, όπου διεξάγονται αγώνες για την πρωτιά αλλά και για την αξιοπρεπή συνέχεια της διοργάνωσης.

Στον τέταρτο όμιλο λοιπόν η Ιταλία τίθεται αντιμέτωπη με την Κόστα Ρίκα με τις δυο ομάδες να αναζητούν το τρίποντο ώστε να πάρουν σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ, καθώς αμφότερες έχουν από τρεις βαθμούς, όσους και η Ουρουγουάη ύστερα από τη νίκη της επί της Αγγλίας που έμεινε χωρίς βαθμό στην τελευταία θέση.

Όσο για τον πέμπτο όμιλο, αναμένεται να «κλειδώσει» το ένα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στον επόμενο γύρο. Οι πρωτοπόροι του ομίλου, Ελβετία και Γαλλία διασταυρώνουν τα… ξίφη τους, καθώς έχοντας από τρεις βαθμούς, με μια ακόμη νίκη ουσιαστικά βρίσκονται στην επόμενη φάση και θα παραταχθούν χωρίς άγχος στην τελευταία αγωνιστική.

Επίσης, στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας, τίθενται αντιμέτωπες Ονδούρα και Εκουαδόρ στις 11 (ώρα Βραζιλίας). Αμφότερες ξεκίνησαν με ήττα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στον 5ο όμιλο και θέλουν τη νίκη ώστε να διατηρήσουν όσες ελπίδες τους έχουν απομείνει για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected