Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Νέα μεταγραφή για Καλλονή, τα 11 συμβόλαια του ΠΑΟΚ και η…”Κρκιτσομάνια” του Ολυμπιακού!

c84a71c34521f77d356bfabaf74233c5_LΑΕΛ Καλλονής – Πήρε φόρα και δεν σταματά!

Για δεύτερη μέσα συνεχίζεται το μπαράζ… ενίσχυσης της Καλλονής, καθώς ανακοινώθηκε και η απόκτηση του Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς. Ο 27χρονος Σέρβος μέσος αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στα Σκόπια και τη Μέταλουργκ. Μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός χαφ, αλλά και αριστερά, προσφέροντας λύσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς (Ljubomir Stevanovic) για τον επόμενο χρόνο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου του 1986 στο Zρένιανιν της Σερβίας. Από το 2011 και μέχρι τη σεζόν 2013-2014 φορούσε τη φανέλα της Metalurg Σκοπίων με την οποία μέτρησε 102 συμμετοχές σημειώνοντας συνολικά 14 γκολ. Παράλληλα έχει συμμετοχές με τις Εθνικές ομάδες της Σερβίας U-17, U-19  και U-21.

Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλονής και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

ΠΑΟΚ – Τα 11 συμβόλαια που εξετάζονται!

Στο τέλος του μήνα λήγουν έντεκα συμβόλαια παικτών του ΠΑΟΚ, με τη διοίκηση να μην έχει ξεκαθαρίσει τη στάση της για το μέλλον όλων αυτών.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν, όπως οι Γκσπούρνινγκ, Κατσουράνης, Γεωργιάδης και Ολίσε, ενώ ο Νίνης αναμένεται να επιστρέψει στην Πάρμα. Ανοιχτές παραμένουν οι υποθέσεις των Λίνο και Βούκιτς, που έχουν προτάσεις στα χέρια τους από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τους ικανοποιούν. Θολό είναι το τοπίο για το μέλλον του Λάζαρ, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει η στάση του «Δικεφάλου του Βορρά» για το αν προτίθεται να τον κρατήσει.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κρατήσει τον Νάτχο στην Τούμπα, ωστόσο πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, μιας και πολιορκείται από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Οσον αφορά τους Στοχ και Ινσαουράλδε που έπαιζαν δανεικοί στην ομάδα, υπάρχει η επιθυμία να μείνουν, ωστόσο δεν εξαρτάται μόνο από τον ΠΑΟΚ.

Εργοτέλης – Θέλει τον “μπόμπερ” του Ηρόδοτου!

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της απόκτησης του Αλέκου Ζαφείρη στον Εργοτέλη. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον τους για τον επιθετικό του Ηροδότου, αλλά το θέμα είχε «παγώσει», λόγω των διοικητικών εξελίξεων στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού. Πλέον ο Ηρόδοτος έχει νέα διοίκηση και θα ξεκινήσει επαφές με τον Εργοτέλη για την παραχώρηση του Ζαφείρη.

Ο νεαρός φορ αγωνίστηκε σε μερικά φιλικά παιχνίδια με τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων» μετά το τέλος του πρωταθλήματος, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ολυμπιακός – Στην επιφάνεια η…καψούρα για Κρκιτς! (vid)

2a18d652da5fc04effb847e08f83aa3e_L

Συνεχίζεται ο μεταγραφικός πυρετός στον Ολυμπιακό, με τη διοίκηση να εξετάζει πολλές λύσεις για την ενίσχυση της επίθεσης.

Μια από αυτές φαίνεται πως είναι ο Μπόγιαν Κρκιτς της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «SportDay». Ο 24χρονος άσος έχει ενημερωθεί πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε για τη νέα σεζόν και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» προτίθενται να κάνουν μια πρώτη επαφή μαζί τους, καθώς ο Κρκιτς βρίσκεται στη Σαντορίνη για διακοπές. Η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερα δύσκολη, μιας και το κασέ του είναι ιδιαίτερα υψηλό, ενώ δεν είναι εύκολο να πειστεί να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο ο Ολυμπιακός θα κάνει την προσπάθειά του.

Παναθηναϊκός – Φήμες για Καγκελμάχερ

Αξιόπιστες λύσεις για κέντρο της άμυνας εξετάζουν στον Παναθηναϊκό και στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Γκάρι Καγκελμάχερ.

Ο 26χρονος στόπερ ανήκει στη Μονακό, αλλά δεν υπολογίζεται στα πλάνα της ομάδας του Πριγκηπάτου και έχει προταθεί στους «πράσινους». Είναι Ουρουγουανός με γερμανικό διαβατήριο και μπορεί να μείνει ελεύθερος από τη γαλλική ομάδα, που πέρυσι τον είχε δώσει δανεικό στη Βαλενσιέν. Εκεί είχε 33 συμμετοχές και γενικά καλή παρουσία. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Ντανούμπιο, ενώ στην Ευρώπη ήρθε για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας όμως μόλις μια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα. Πριν αποκτηθεί από τη Μονακό, έπαιζε μια σεζόν ως δανεικός από τη «βασίλισσα» στη Γκέρμιναλ. Το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό, καθώς δεν ξεπερνά τα 300.000 ευρώ και είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στον Παναθηναϊκό για το κέντρο της άμυνας.

*με στοιχεία από το onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected