Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe Bar «Relax» – Μέσι και Μίλερ στους δέκτες σας!

argentina_copyΥπό νέα διεύθυνση και πλήρως ανανεωμένο από κάθε άποψη, το Cafe Bar «Relax» (Κεντρικής 141, Βέροια) ανοίγει τις πύλες του για την μεγάλη φετινή διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Βραζιλία. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ο δεύτερος όροφος του καταστήματος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για την περίσταση και περιμένει τους φίλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν τους αγώνες με τη συνοδεία κρύας μπύρας ή ποτού της αρεσκείας τους.

Τι θα δούμε σήμερα στο “Relax”;

Τρεις αναμετρήσεις από τον 6ο και τον 7ο όμιλο με δυο από τα φαβορί για το τρόπαιο περιλαμβάνει το… μενού του Μουντιάλ την 10η ημέρα της διοργάνωσης

Με την ευρεία νίκη της Γαλλίας επί των Ελβετών με 5-2 να ξεχωρίζει από το ματς που διεξήχθησαν την Παρασκευή (20/6), η ελπίδα των ποδοσφαιρόφιλων ανά την υφήλιο είναι να συνεχιστεί στο ίδιο υψηλό επίπεδο το θέαμα των αναμετρήσεων στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 και το Σάββατο (21/6). Η προσοχή την 10η ημέρα του Μουντιάλ στρέφεται στον έκτο και τον έβδομο όμιλο, με δυο από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου να ρίχνονται στη… μάχη της 2ης αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Η… αυλαία για την τριάδα των αναμετρήσεων ανοίγει στο «Estadio Mineirao» όπου για τον 6ο όμιλο η Αργεντινή αντιμετωπίζει το Ιράν στις 19.00 (ώρα Ελλάδας). Οι Λατινοαμερικάνοι θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους και να κάνουν στη συνέχεια τα σχέδιά τους για τη φάση των «16», ενώ οι Ασιάτες στοχεύουν σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι σε μια από τις ομάδες που έχουν στόχο την… κορυφή του κόσμου.

Η συνέχεια δίνεται στο «Estadio Castelao» με την Γερμανία να τίθεται αντιμέτωπη με τη Γκάνα στις 22.00 (ώρα Ελλάδας) για τον έβδομο όμιλο. Τα… πάντσερ έχουν μοναδικό στόχο το 2 στα 2 θέλοντας μάλιστα να επαναλάβουν εμφάνιση ανάλογη με της πρεμιέρας όπου «σκόρπισαν» με 4-0 την Πορτογαλία, ώστε να επιβεβαιώσουν τον χαρακτηρισμό του φαβορί που τους έχουν αποδώσει αρκετοί. Στην αντίπερα όχθη οι Αφρικανοί προκειμένου να μείνουν «ζωντανοί» στη… μάχη της πρόκρισης θέλουν θετικό αποτέλεσμα ύστερα από την ήττα του στο πρώτο ματς με τις ΗΠΑ.

Τέλος, το σαββατιάτικο (21/6) πρόγραμμα κλείνει με την αναμέτρηση της Νιγηρίας με τη Βοσνία για τον έκτο όμιλο. Οι Νιγηριανοί ήρθαν ισόπαλοι με το Ιράν στην πρεμιέρα σε αντίθεση με τους Βαλκάνιους που γνώρισαν την ήττα από την Αργεντινή και αναζητούν τη νίκη που θα τους δώσει το… πάνω χέρι για την πρόκριση. Στην αντίπερα όχθη οι Βόσνιοι επιζητούν το τρίποντο που θα τους κρατήσει στο «κόλπο» της πρόκρισης για να μην κυνηγούν συνδυασμό αποτελεσμάτων στο φινάλε των ομίλων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected