Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe Bar «Relax» – Τρία εξαιρετικά αμφίρροπα ματς σήμερα!

4256a43a6ff562eb3e2b202604b91fb3_XLΥπό νέα διεύθυνση και πλήρως ανανεωμένο από κάθε άποψη, το Cafe Bar «Relax» (Κεντρικής 141, Βέροια) ανοίγει τις πύλες του για την μεγάλη φετινή διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Βραζιλία. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ο δεύτερος όροφος του καταστήματος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για την περίσταση και περιμένει τους φίλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν τους αγώνες με τη συνοδεία κρύας μπύρας ή ποτού της αρεσκείας τους.

Τι θα δούμε σήμερα στο «Relax»;

Ολοκληρώνεται απόψε η δεύτερη αγωνιστική του Μουντιάλ της Βραζιλίας, με το «μενού» να έχει τρία άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι (19:00) στο «Μαρακάνα», το φαβορί του Η’ ομίλου Βέλγιο θα κοντραριστεί με την Ρωσία του Φάμπιο Καπέλο. Οι Βέλγοι με τους τρεις βαθμούς «καθαρίζουν» την πρωτιά, ενώ οι Ρώσοι θα ψάξουν τη πρώτη τους νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο ώστε να παίξουν την πρόκριση τη τελευταία αγωνιστική.

10438828_10204315960641897_1826900885_n

Για τον ίδιο όμιλο στις 22:00, στο στάδιο «Μπέιρα» του Ρίο, η Νότιος Κορέα με την Αλγερία αγωνίζονται για να μείνουν «ζωντανές» στο κόλπο της πρόκρισης στους «16». Οι πρώτοι έχουν έναν βαθμό μετά την ισοπαλία με την Ρωσία και με νίκη γίνονται το αφεντικό για την δεύτερη θέση. Από την άλλη οι «μαχητές της ερήμου» θέλουν μόνο νίκη γιατί με αρνητικό αποτέλεσμα, έχουν ελάχιστες πιθανότητες (σε συνδυασμό και με το άλλο παιχνίδι), να συνεχίσουν στην διοργάνωση.

Τέλος, στη 01:00 τα ξημερώματα για τον Ζ’ όμιλο, η Πορτογαλία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκεται στην αποστολή, αγωνίζεται με την πάντα σκληροτράχηλη ομάδα των ΗΠΑ. Οι Πορτογάλοι προέρχονται από την βαριά ήττα με 4-0 από την Γερμανία και θα προσπαθήσουν να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Από την άλλη οι Αμερικάνοι με νίκη παίρνουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση όπου και την τελευταία αγωνιστική μαζί με την Γερμανία που ήδη έχει προκριθεί, θα περιμένουν να δουν το ποια από τις δύο θα πάρει την πρώτη και την δεύτερη θέση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected