Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Η…αρπαγή Λισγάρα, το “όνειρο” με Βαρέλα και η πράσινη φανέλα του Τριανταφυλλάκου

Ignacio+Lores+Varela+Citta+di+Palermo+Unveils+fJXsvBrPhPxlΠΑΣ Γιάννινα – Πολύ πιθανή η επιστροφή Παππά

Νεαρούς παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά αναζητά ο ΠΑΣ Γιάννινα και στα υπόψη βρίσκεται ένα πρώην δικό του παιδί, ο Κώστας Παππάς.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός προέρχεται από τα σπλάχνα του «Άγιαξ της Ηπείρου», όμως πέρυσι έμεινε ελεύθερος και αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τον ΠΑΟ Κρουσώνα. Μάλιστα, είχε εξαιρετικές επιδόσεις στους Κρητικούς, σημειώνοντας 14 γκολ, βοηθώντας την ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία. Για τον παίκτη καλή άποψη έχει και ο Γιάννης Πετράκης και δεν αποκλείεται να φορέσει και πάλι τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Πανθρακικός – Στα “πράσινα” ο Τριανταφυλλάκος!

Τη φανέλα του Πανθρακικού θα φορά τα επόμενα δύο χρόνια ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, με την ακριτική ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Ο 23χρονος άσος αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας της Κομοτηνής για τη να σεζόν. Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Άρη, ενώ έχει παίξει και στον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πανθρακικός συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Τριανταφυλλάκο για τα επόμενα δυο χρόνια, με τον Σερραίο επιθετικό να είναι η πρώτη μεταγραφή την φετινή περίοδο.

Ο Τριανταφυλλάκος, γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου 1991, έχει ύψος 1.86, ζυγίζει 80 κιλά και προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Άρης.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στην Δόξα Αδελφικού που συμμετείχε στα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών και σε ηλικία 16 ετών μεταπήδησε στον Οδυσσέα Αναγέννησης με τον οποίο κατέκτησε την άνοδο στην Football League 2.

Την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή του Βορείου Ομίλου της Football League 2. To 2011 μεταγράφηκε στην ομάδα του Άρη στην οποία έμεινε για 3 χρόνια έχοντας 44 εμφανίσεις και 3 τέρματα για το πρωτάθλημα της Super League.

ΟΦΗ – Για το…κόλπο γκρόσο με Βαρέλα!

Με το θέμα Πετρόπουλου να είναι ήδη κλεισμένο, ο ΟΦΗ πάει να κάνει το κόλπο γκρόσο με τον Ιγνάσιο Βαρέλα (φωτ).

Ο 23χρονος εξτρέμ απασχολεί τους Κρητικούς και βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Γκατούζο. Ο Ιταλός τεχνικός έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση Βαρέλα προκειμένου να «ψήσει» τον παίκτη να έρθει στον ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού από την Παλέρμο. Οι Ιταλοί θα τον παραχωρήσουν και τη νέα σεζόν, όπως άλλωστε συμβαίνει τις τελευταίες σεζόν. Το όπλο του ΟΦΗ για το μπαμ με τον Βαρέλα είναι το διαπραγματευτικό χαρτί που ακούει στο όνομα Γκατούζο.

Ολυμπιακός – Παρασκήνιο με Νιάνγκ!

9d6f940191e9760daf1d2b047b261923_L

Την περίπτωση του Εμπαγιέ Νιάνγκ της Μίλαν εξετάζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιταλία, υποστηρίζοντας πως ο νεαρός Γάλλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος επέστρεψε από τον δανεισμό του από την Μονπελιέ, δεν είναι στα άμεσα πλάνα του Πίπο Ιντζάγκι για τη νέα σεζόν και κάπου εκεί στο… παιχνίδι μπαίνουν οι «ερυθρόλευκοι».

Σύμφωνα με την «Corriere della Sera» οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του 20χρονου ποδοσφαιριστή και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του, με την μορφή του δανείου για έναν χρόνο, με οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι.

Η Μίλαν έχει βάλει… πωλητήριο στον Εμπαγιέ Νιάνγκ και ξεκινά τις διαπραγματεύσεις από τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για τον ποδοσφαιριστή έχουν δείξει ενδιαφέρον και ομάδες από την Αγγλία.

ΠΑΟΚ – Δεν έχει τελειώσει ακόμη ο Ινσαουράλδε!

Οι επαφές του ΠΑΟΚ για την ενεργοποίηση της ρήτρας του Ινσαουράλδε με την Σπάρτακ Μόσχας δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο δικέφαλος έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Αργεντίνου στόπερ. Προφανώς στην Τούμπα ξεκαθάρισαν στους Ρώσους ότι η προσφορά τους για τον παίκτη είναι συγκεκριμένη, και αρκετά κάτω από το ποσό που αξιώνουν, και απλά περιμένουν… Αυτήν την τακτική δεν πρόκειται να την αλλάξουν, θέλοντας να πιέσουν έτσι καταστάσεις με δεδομένο πως ο Ινσαουράλδε δύσκολα θα βρει χώρο στην Σπάρτακ Μόσχας τη νέα σεζόν.

Το θέμα είναι ανοιχτό και θα τραβήξει για όσο χρειαστεί, μιας και ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει θετική άποψη για τον παίκτη. Υπάρχουν ωστόσο και plan b. Ήδη στο πρόγραμμα του σχεδιασμού, σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό για τους στόπερ, έχουν γίνει επαφές με τουλάχιστον δύο υποψήφιους, εκ των οποίων ο ένας είναι Έλληνας. Ακούει στο όνομα Μαλεζάς και τηρεί στάση αναμονής για την τελική κρούση.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Γκολάσα. Ο Ισραηλινός μέσος φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με το δικέφαλο και υπάρχει από νωρίς το μεσημέρι διαρροή πως είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει για τριετές συμβόλαιο με περίπου 200.000 ευρώ ετησίως συν κάποια μπόνους εφόσον πιάσει συγκεκριμένες συμμετοχές σε μια σεζόν. Ο Γκολάσα θα περάσει τις επόμενες ώρες από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά θα υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος θα δώσει και ένα ποσό στην Μακάμπι Χάιφα για τροφεία, καθώς ο παίκτης προέρχεται από τις Ακαδημίες της.

SKODA Ξάνθη – “Άρπαξε” τον Λισγάρα!

Στην Ξάνθη τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Λισγάρας, καθώς συμφώνησε σε όλα με την ακριτική ομάδα.

Ο 29χρονος αμυντικός από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης, αποτέλεσε στόχο πολλών ομάδων της Super League, όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πανθρακικός και η ΑΕΛ Καλλονής, όμως τελικά εκείνος επέλεξε την Ξάνθη για να συνεχίσει την καριέρα του. Η μεταγραφή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες.

*Με στοιχεία από το onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected