Διάφορα

Απίστευτα πράγματα…Έκλεψαν σελίδες από το ιατρικό ιστορικό του Σουμάχερ!

3d7c2af71297b4ddf279e013a65e710d_LΙατρικά αρχεία του Μίκαελ Σουμάχερ κλάπηκαν από το νοσοκομείο στην Γκρενόμπλ και πωλούνται σε Μέσα Ενημέρωσης, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Bild».

Οι Γερμανοί υποστηρίζουν στο δημοσίευμά τους πως οι απόρρητοι ιατρικοί φάκελοι προσφέρονται στο γερμανικό, το γαλλικό και τον αγγλικό Τύπο για περίπου 50.000 ευρώ, ενώ στο υλικό που κλάπηκε περιέχονται και έγγραφα που σχετίζονται με τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής. «Μπορείς μόνο να αηδιάσεις. Τα έγγραφα αυτά δεν θα πρέπει να αγοραστούν ή να δημοσιευτούν. Θα δράσουμε με όλους τους τρόπους για να αποτρέψουμε αυτό το ενδεχόμενο», αρκέστηκε να δηλώσει η μάνατζερ και εκπρόσωπος Τύπου του Μίκαελ Σουμάχερ, Ζαμπίνε Κεμ.

Ο 45άχρονος πρώην πιλότος της Φόρμουλα 1 έπεσε θύμα ατυχήματος ενώ έκανε σκι στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, στο θέρετρο Μεριμπέλ στις γαλλικές Άλπεις. Εισήχθη και παρέμεινε στο νοσοκομείο της γαλλικής πόλης για περίπου έξι μήνες, ωστόσο πριν από λίγες ημέρες κι αφού βγήκε από το κώμα μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λοζάνης, για να συνεχίσει τη θεραπεία αποκατάσταση. Την υπόθεση των κλεμμένων εγγράφων, για την οποία έχει ενημερωθεί η οικογένειά του, ερευνά ήδη η αστυνομία.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected