Κατηγορίες
Αθλήματα

Κένταυρος Νάουσας – Εξαιρετική παρουσία στο Λιτόχωρο!

kentauros june 14Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή 22 Ιουνίου στο Λιτόχωρο, το Βορειοελλαδικό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος με την επωνυμία «Γ΄ Ολύμπια».

Πήραν μέρος πάνω από 20 σύλλογοι από την κεντρική και βόρειο Ελλάδα. Από την πόλη μας πήρα μέρος ο Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» Νάουσας με 9 αθλητές που συνόδευε ο προπονητής τους κ. Γεώργιος Καισαρίδης.

Οι αθλητές του Κένταυρου πήραν μέρος στον Αγών Παγκρατίου Αθλήματος, που είναι μάχη με λακτίσματα και πυγμές, ρίψεις και πάλη στο έδαφος, στο Πυξ-Λαξ (όρθια μάχη) και στο Κάτω Παγκράτιο (Graplling).

Αποτέλεσμα δεκατρία μετάλλια (παρά την αυξημένη θερμοκρασία και την ζέστη που επικρατούσε στο γήπεδο). Τέσσερα χρυσά, επτά αργυρά και δύο χάλκινα.

Αναλυτικά, τέσσερα χρυσά μετάλλια στην κατηγορία τους πήραν οι : Χρήστος Ιγνατίδης (2 χρυσά μετάλλια, στο Κάτω Παγκράτιο και στον Αγώνα Παγκρατίου), Έλενα Γεωργακοπούλου και Δημήτρης Μουραφετλής (στο Πυξ Λαξ). Αργυρά οι : Γιώργος Θανασούλης, Θωμάς Ιωάννου, Γιάννης Κυπρίτης (στον Αγώνα Παγκρατίου), Γιώργος Σαρακόπουλος (κάτω Παγκράτιο), Χρήστος Λίτος (Πυξ-Λαξ) και Θεοδώρα Φειδάντση (2 αργυρά, στον Αγώνα και στο Πυξ-Λαξ) και Χάλκινα οι: Γιώργος Σαρακόπουλος και Χρήστος Λίτος (στον Αγώνα Παγκρατίου).

*parinthem.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected