Basket

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βοηθός του Ιτούδη ο Πιστιόλης

ÊÁÊËÁÌÁÍÇÓ / ÅÐÉÓÊÅØÇ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ ÓÔÏÍ ÄÇÌÁÑ×Ï ÁÈÇÍÁÉÙÍ ê. ÍÉÊÇÔÁ ÊÁÊËÁÌÁÍÇΆμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα είναι ο Ανδρέας Πιστιόλης. Ο 35χρονος προπονητής υπήρξε μέλος του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού (υπό τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και μαζί με τον Ιτούδη) από το 2007 μέχρι το 2012, ενώ ήταν βοηθός του Ιτούδη και στην Μπάνβιτ.

«Έχουμε συνεργαστεί για επτά χρόνια και ήταν επιλογή μου στο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού, όπου βρήκε κοινό κώδικα επικοινωνίας με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Αρχικά προοριζόταν για να βοηθά τους παίκτες με ατομικές προπονήσεις, αλλά με σκληρή δουλειά και χάρη στις ικανότητες που έδειξε στην ανάλυση, απέκτησε μεγαλύτερο ρόλο. Γνωρίζει το στυλ και τη φιλοσοφία μου, είχαμε μια πολύ καλή χρονιά στην Μπάνβιτ και χαίρομαι που θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε», ανέφερε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Ανδρέας Πιστιόλης με τη σειρά του τόνισε: «Είναι τιμή και προνόμιο γα μένα να αποτελώ μέλος μια τόσο μεγάλης ομάδας όπως η ΤΣΣΚΑ και να είμαι στο πλευρό του κόουτς Ιτούδη. Θα δουλέψω σκληρά έχοντας ένα σκοπό στο μυαλό μου, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected