Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe Bar «Relax» – Κρίνεται η πρόκριση σε 5ο και 6ο όμιλο!

elvetia_copy

Υπό νέα διεύθυνση και πλήρως ανανεωμένο από κάθε άποψη, το Cafe Bar «Relax» (Κεντρικής 141, Βέροια) ανοίγει τις πύλες του για την μεγάλη φετινή διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Βραζιλία. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ο δεύτερος όροφος του καταστήματος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για την περίσταση και περιμένει τους φίλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν τους αγώνες με τη συνοδεία κρύας μπύρας ή ποτού της αρεσκείας τους.

Τι θα δούμε σήμερα στο «Relax»;

10437289_10204315960601896_590086743_n 10438828_10204315960641897_1826900885_n

Μετά την επική πρόκριση της Εθνικής επί της Ακτής Ελεφαντοστού στους «16» του Μουντιάλ 2014, το ενδιαφέρον στρέφεται στις αναμετρήσεις του 5ου και του 6ου ομίλου, με τις Γαλλία και Αργεντινή να «σφραγίζουν» τα εισιτήρια για τον επόμενη γύρο

Με… νωπές ακόμα τις δάφνες από την ιστορική νίκη-πρόκριση της Εθνικής στους «16» στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014, η προσοχή των ποδοσφαιρόφιλων εστιάζεται στις αναμετρήσεις του πέμπτου κι έκτου ομίλου. Γαλλία και Αργεντινή «σφραγίζουν»  τα εισιτήρια για την επόμενη φάση, ενώ στο «κόλπο» της πρόκρισης παραμένουν Ελβετία, Εκουαδόρ και Νιγηρία, Ιράν.

Για τον πέμπτο όμιλο η Ελβετία αντιμετωπίζει την Ονδούρα θέλοντας μόνο τη νίκη κι έχοντας το βλέμμα της στραμμένο παράλληλα και στην άλλη αναμέτρηση (Εκουαδόρ-Γαλλία). Οι Ελβετοί θέλουν να αφήσουν πίσω τους την συντριβή με 5-2 από τους Γάλλους, να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να περιμένουν ισοπαλία ή ήττα του Εκουαδόρ στο άλλο ματς προκειμένου να πάρουν ένα από τα 16 εισιτήρια που οδηγούν στον επόμενο γύρο.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, οι Γάλλοι προέρχονται από μια εμφατική νίκη απέναντι στην Ελβετία και θέλουν να κάνουν το 3 στα 3, αντιμετωπίζοντας το Εκουαδόρ. Βαθμολογικά η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν ανησυχεί και για λόγους ψυχολογίας θέλει το απόλυτο στους ομίλους, ενώ οι Κεντροαμερικανοί ακόμη και με ισοπαλία μπορούν να προκριθούν, φτάνει να έρθει ισόπαλο και το άλλο παιχνίδι.

Στα του 6ου ομίλου, η Αργεντινή ύστερα από την αγχωτική νίκη επί του Ιράν έχει ήδη περάσει στον επόμενο γύρο αλλά ακόμη αναζητά μια εμφάνιση που θα τονώσει την ψυχολογία της και θα την… καθιερώσει ως φαβορί για το τρόπαιο. Στην αντίπερα όχθη οι Νιγηριανοί μπορούν ακόμη και με ήττα να περάσουν στους «16», αλλά αν πάρουν θετικό αποτέλεσμα τότε δεν θα χρειαστεί να έχουν το… αυτί τους και στην εξέλιξη του άλλου αγώνα (Βοσνία-Ιράν).

Τέλος, ο βαθμός που κατάφερε να πάρει το Ιράν την πρώτη αγωνιστική, το κρατάει «ζωντανό» μαθηματικά για την πρόκριση, καθώς έχει ελπίδες μόνο με μια ευρεία νίκη απέναντι στους Βόσνιους σε συνδυασμό με ήττα των Νιγηριανών από την Αργεντινή. Όσο για τους Βαλκάνιους, θέλουν θετικό αποτέλεσμα ώστε να μην αναγκαστούν να πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής χωρίς βαθμό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected