Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καμπανιακός – Πρόεδρος ο Αντωνούδης, για προπονητής ο Ζαπρόπουλος!

antonoudis

Παρότι είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι νέος πρόεδρος του Καμπανιακού, στη θέση του παραιτηθέντα Βασίλη Τρικαλινού, θα έμπαινε ο Δημήτρης Τζιούτζιας, εντούτοις ο τελευταίος παρέμεινε αντιπρόεδρος, αλλά και γενικός αρχηγός πλέον.

Σύμφωνα με το kampaniasports, πρόεδρος ανέλαβε ο Σταμάτης Αντωνούδης (φωτό), ενώ στη νέα διοίκηση των κοκκινόμαυρων μετέχουν και οι Χαρίτων Σαλιάρας (έφορος ποδοσφαίρου), Νίκος Τσιαούσης (β΄ αντιπρόεδρος), Τρύφων Μπέμπης (δημόσιες σχέσεις), Φώτης Μεσιάρης (δημόσιες σχέσεις), Γιώργος Ζήφκας (ειδική γραμματεία), Χρήστος Καζαντίδης (έφορος ποδοσφαίρου), Κώστας Μπόικος (ταμίας), Βασίλης Μπότας (γενικός γραμματέας), Κώστας Μπέγκας (ειδική γραμματεία), Θόδωρος Βαλάρης (μέλος).

Όσο για το νέο προπονητή, μέχρι το τέλος της εβδομάδας η ομάδα της Χαλάστρας είναι πιθανό να ανακοινώσει τον «εκλεκτό», που θα αντικαταστήσει τον Λεωνίδα Υφαντίδη. Ο Καμπανιακός είναι σε ανοιχτή γραμμή με αρκετούς έμπειρους, χωρίς να αποκλείεται στο τέλος να επιλεγεί κάποια… ντόπια λύση (όπως για παράδειγμα ο Γιάννης Ζαπρόπουλος που φέτος δούλεψε στον Κιλκισιακό, ή ο Γιώργος Νασιόπουλος, που ήταν στη θυγατρική «Ελπίδες Χαλάστρας»).

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected