Κατηγορίες
Basket

Άρης – Ιστορική στιγμή η επιστροφή Γκάλη!

e16399e925038db75f487c86d9c36970_L

Ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί η 26η Ιουνίου για τον Άρη αλλά και για το ελληνικό μπάσκετ. Ο Νίκος Γκάλης μετά από 22 χρόνια επιστρέφει στους «κίτρινους», αναλαμβάνοντας ρόλο συμβούλου της διοίκησης της ΚΑΕ, πρωτοστατώντας στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας! Ο «γκάνγκστερ» ανακοινώθηκε επίσημα από την ΚΑΕ ενώ στην ιστοσελίδα της ομάδας της Θεσσαλονίκης υπάρχει και δήλωσή του που καλεί όλους τους «κίτρινους» να σταθούν δίπλα στην ομάδα σε αυτό το κρίσιμα διάστημα για το μέλλον της.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει με χαρά και υπερηφάνεια την επιστροφή του Νίκου Γκάλη στην ομάδα της καρδιάς του, 22 ολόκληρα χρόνια μετά από την αποχώρησή του από αυτήν. Ο ζωντανός θρύλος του ΑΡΗ και του ελληνικού μπάσκετ, αποδέχθηκε την πρόταση της Διοίκησης και αναλαμβάνει συμβουλευτικό ρόλο στην ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., προκειμένου να συμμετέχει ως «πρεσβευτής» στην ανασυγκρότηση της ομάδας.

Η συστράτευση του Νίκου Γκάλη και η παρουσία του στα δρώμενα της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. μάς γεμίζει όλους με πίστη, δύναμη και αισιοδοξία. Αποτελεί μια πράξη ευθύνης και ευελπιστούμε να εμπνεύσει και να αφυπνίσει τον κόσμο της ομάδας, ώστε να βρεθεί πιο μαζικά και πιο συνειδητά στο πλευρό της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. Από τον αγώνα επιβίωσης και την επιστροφή του ΑΡΗ στην φυσική του θέση, την κορυφή, δεν περισσεύει κανείς».

Η δήλωση του Νίκου Γκάλη: «Σε συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Λευτέρη Αρβανίτη, διαπίστωσα ότι η ομάδα μας περνά δύσκολες ώρες. Μου προτάθηκε να βοηθήσω στην προσπάθεια της αναγέννησής της. Δεν ήταν δυνατόν να μη δεχτώ, γιατί ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα μου. Είναι αυτή, της οποίας τη φανέλα φόρεσα και τίμησα για 12 και πλέον χρόνια. Τώρα, στις δύσκολες στιγμές που περνά, δέχτηκα να επιστρατευτώ σαν απλός στρατιώτης.

Καλώ όλους τους Αρειανούς παράγοντες και φιλάθλους να σταθούν δίπλα στην ομάδα με κάθε τρόπο. Με υπομονή και δουλειά τα επόμενα χρόνια θα πρέπει και η Κ.Α.Ε. να εξυγιανθεί, αλλά και να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός ισχυρού ΑΡΗ».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected