Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γιώργος Λαζαρίδης – Πολύ κοντά στην ανανέωση με Κισσαμικό!

1607015_511300078983263_619723082_nΞεκίνησαν οι πρώτες επαφές στον Κισσαμικό, με τους ποδοσφαιριστές που η διοίκηση της ομάδας, κατόπιν σχετικής εισήγησης του τεχνικού τιμ, επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι οδεύουν προς παραμονή ο Μιχάλης Καρβουνιάρης και ο Γιώργος Λαζαρίδης.

Εφόσον λοιπόν ο Κισσαμικός καταφέρει να κρατήσει τους δύο συγκεκριμένους -εν αρχή- ποδοσφαιριστές θα είναι μια μεγάλη επιτυχία, καθώς ειδικότερα ο Καρβουνιάρης ήταν από τους κορυφαίους τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Με σταθερά πολύ καλές εμφανίσεις και γενικότερα ήταν από τους παίκτες που άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ο Λαζαρίδης είναι μια περίπτωση… γνωστή που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες αναλύσεις για να τονιστεί το πόσο σημαντικό θα είναι για τον Κισσαμικό να διατηρήσει τον πανύψηλο και πολύ έμπειρο Ημαθιώτη τερματοφύλακα στο δυναμικό του.

Σίγουρα πάντως, δεν είναι μόνον αυτοί οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες που θα επιδιώξει ο Κισσαμικός να κρατήσει, αλλά φαίνεται, βάσει πληροφοριών, να είναι από τους πρώτους που η διοίκηση της ομάδας ήρθε σ’ επαφή μαζί τους και όλα δείχνουν ότι θα ανανεώσουν.

*athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected