Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Μουντιάλ 2014 – Απίστευτα πράγματα στην προπόνηση της Γκάνας!

87a96835af1dcd3759e8117c04ab1909_L«Μύλος» στην αποστολή της Γκάνας λίγη ώρα πριν από τον κρισιμότερο αγώνα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 με τους Μπόατενγκ και Μουντάρι να τίθενται εκτός ομάδας!

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα με την Πορτογαλία που θα κρίνει το αν η Γκάνα θα συνεχίσει στο Μουντιάλ 2014, τα μέλη της αποστολής της φρόντισαν να τα κάνουν όλα άνω – κάτω και να βάλουν… μπουρλότο στα θεμέλια της ομάδας. Το κλίμα στο «στρατόπεδο» των Αφρικανών μύριζε… μπαρούτι εδώ και δυο-τρεις μέρες, όμως, σήμερα ήρθαν στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα και το πράγμα ξέφυγε, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαροί διαπληκτισμοί και αποπομπές κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Γκάνας από το μέρος όπου διαμένει η 23άδα της ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014!

Αρχικά είχε υπάρξει απειλή εκ μέρους των ποδοσφαιριστών για αποχή από το υπόλοιπο του Μουντιάλ λόγω της μη πληρωμής των οφειλών της ομοσπονδίας απέναντί τους. Η ομοσπονδία πήρε αμέσως μέτρα και με τσάρτερ έστειλε τα χρήματα, περίπου 3 εκατ. δολάρια, στη Βραζιλία έτσι ώστε να σταματήσει τη… γκρίνια. Όμως, τα προβλήματα παρέμειναν. Στην τελευταία προπόνηση της Γκάνας υπήρξε χοντρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές τους Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και Σούλεϊ Μουντάρι, με τον πρώτο να έχει βρίσει τον προπονητή Κέισι Άπια και τον δεύτερο να έχει επιτεθεί σε άνθρωπο της ομοσπονδίας. Αμφότεροι, τέθηκαν εκτός ομάδας και δεν θα αγωνιστούν – σύμφωνα με πληροφορίες – κόντρα στην Πορτογαλία!

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected