Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Νίκ Κύργιος – Η απίστευτη εμφάνιση του στο Wimbledon!

174222Καθήλωσε τους πάντες η απίστευτη καρδιά που έδειξε ο Νίκ Κύργιος στο δεύτερο γύρο του Wimbledon! Ο Ελληνοαυστραλός έδωσε και την ψυχή του για να νικήσει τον Ρισάρ Γκασκέ και ύστερα από 4 ώρες παιχνιδιού τα κατάφερε με 3-2 (3-6, 6-7, 6-4, 7-5, 10-8)!

Ο ομογενής τενίστας που συμμετέχει στη διοργάνωση μέσω wild card, όχι μόνο γύρισε το ματς ενώ έχανε με δύο σετ, αλλά χρειάστηκε να σώσει συνολικά εννιά match point του Γάλλου αντίπαλου του, προτού ξεσπάσει σε κραυγές για τον μεγαλύτερο άθλο της μέχρι τώρα καριέρας του!

Ο 19χρονος έριξε στο καναβάτσο το νούμερο 14 στον κόσμο και στην παρθενική του συμμετοχή στο λονδρέζικο grand slam θα παίξει πλέον στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα συναντήσει τον Βέσελι (νίκησε τον Μονφίς στα 5 σετ). Φυσικά αποθεώθηκε απ’ τους πάντες, που υποκλίθηκαν στο μέταλλο που έδειξε, που δεν σταμάτησε να παλεύει παρά τις αντιξοότητες και το επίπεδο του Γκασκέ!

Έστω κι αν πήγαν να ξυπνήσουν… φαντάσματα του 2012, ο Ραφαέλ Ναδάλ κατάφερε να επικρατήσει στα 4 σετ του Λούκας Ρόζολ (που πριν δύο χρόνια είχε αποκλείσει τον Ισπανό) και να περάσει στην ίδια φάση με τον Κύργιο. Επόμενος αντίπαλος για τον βασιλιά στο χώμα ο Κουκούσκιν.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected