Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Μεταγραφές για Λεβαδειακό και Καλλονή, στόχος από Κόστα Ρίκα για ΠΑΟΚ!

c22f528f99150616ba536c284bf64eb8_LΟλυμπιακός – Επίσημη κίνηση για Ντουρμάζ

Επίσημη κρούση στην Γκεντσλερμπιρλιγκί για την απόκτηση του Τζίμι Ντουρμάζ κατέθεσε ο Ολυμπιακός.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν δημοσιεύματα από την Τουρκία, στα οποία, ο πρόεδρος του συλλόγου, Καφκάζ αποκάλυψε πως έχει στα χέρια του πρόταση για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, έναντι 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο, είναι διατεθειμένος να μπει σε διαπραγματεύσεις για την πώληση του παίκτη, με πρόταση στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας δεν αποκάλυψε τον σύλλογο που κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον Τζίμι Ντουρμάζ, αλλά σύμφωνα με τον Τύπο της γειτονικής χώρας, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτοί που έχουν επισημοποιήσει το ενδιαφέρον τους. Πάντως, δύσκολα οι Πειραιώτες θα δαπανήσουν το ποσό που ζητά ο Καφκάζ για τον διεθνή άσο, μια και το επόμενο καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του, με αποτέλεσμα από τον Ιανουάριο να έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του.

ΠΑΟΚ – Προσέγγισε Μπόργκες!

Για την απόκτηση του Σέλσο Μπόργκες (φωτ) της Κόστα Ρίκα κινήθηκε τις προηγούμενες μέρες ο ΠΑΟΚ.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός μετέχει με την εθνική ομάδα της Κεντρικής Αμερικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 που φιλοξενείται στην Βραζιλία και είναι εκ των πρωταγωνιστών των «τίκος» στην πρώτη φάση του Μουντιάλ, οι οποίοι προκρίθηκαν ως επικεφαλής του Δ’ ομίλου.

Οι εμφανίσεις του 26χρονου ποδοσφαιριστή προσέλκυσαν άμεσα το ενδιαφέρον του «Δικέφαλου του Βορρά» και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Μέτροσπορ» ο Ζήσης Βρύζας ξεκίνησε επαφές με τους εκπροσώπους του παίκτη, αλλά και την ΑΙΚ Στοκχόλμης στην οποία ανήκει.

Οι αρχικές απαιτήσεις των Σουηδών δεν προκάλεσαν… προβληματισμό στους Μακεδόνες, μια και ζήτησαν το ποσό των 600 χιλιάδων ευρώ για την παραχώρησή του, ενώ ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του αξίωσε 350.000 ευρώ για κάθε χρόνο παρουσίας του στον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά για τον «Δικέφαλο», μια και προ ημερών, η Λίβερπουλ απέστειλε επίσημο έγγραφο στην ΑΙΚ Στοκχόλμης, ζητώντας να μάθει τις απαιτήσεις του συλλόγου για τον Κέλσο Μπόρχες. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η παρουσία των Άγγλων στις επαφές ανεβάζει αυτόματα τα χρήματα που θέλουν οι Σκανδιναβοί να βάλουν στα ταμεία τους και πλέον, οι Θεσσαλονικείς περιμένουν τις εξελίξεις, ούτως ώστε να γνωρίζουν κατά πόσο μπορούν να κινηθούν για την υπογραφή του.

Ολυμπιακός – Δείχνει “ζεστός” ο Κρκιτς!

«Ζεστός» να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό εμφανίζεται από τον Τύπο της Ισπανίας ο Μπόγιαν Κρκιτς, παρά το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διαψεύσει πως βρίσκεται στην λίστα της ομάδας.

Ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της γραμμής κρούσης, βρίσκεται στην αναζήτηση της νέας του επαγγελματικής… στέγης και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ισπανία, είναι πολύ πιθανό, αυτή να είναι η Ελλάδα και οι Πειραιώτες.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Μπόγιαν Κρκιτς έχει στα… χέρια του πρόταση από τον Ολυμπιακό και την Μάλαγα, αλλά το δέλεαρ συμμετοχής στο Champions League είναι μεγάλο, με αποτέλεσμα να σκέφτεται σοβαρά την προοπτική του πειραϊκού συλλόγου, ενώ έχει ήδη μιλήσει και με τον Μίτσελ.

Πάντως, για τον 24χρονο άσο, ο οποίος έχει ενημερωθεί από τον Λουίς Ενρίκε πως δεν είναι στα πλάνα του για την Μπαρτσελόνα της νέας αγωνιστικής περιόδου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει διαψεύσει στο παρελθόν πως απασχολεί.

Λεβαδειακός – Ανακοίνωσε Γκαρσία!

0984f67805f7d335f5e4091ba1d464be_L

Κάτοικος… Λιβαδειάς για τα επόμενα δύο χρόνια είναι από την Παρασκευή (27/6) ο Ρούμπεν Μπαρσέλο Γκόμεζ Γκαρσία.

Ο Αργεντίνος μέσος αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στην Ταβρίγια της Ουκρανίας, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου. Την Παρασκευή βρέθηκε στην Λιβαδειά, όπου είχε την τελική συνάντηση με τους ανθρώπους των «πράσινων» και μετά το τέλος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Rubén Marcelo Gómez Garcia.

Ο Αργεντινός μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια.

Έχει γεννηθεί στις 26/1/1984, ενώ η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν η SC Tavriya Simferopol».

Κέρκυρα – Στο νησί ο Ρόχας!

Η Κέρκυρα είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Άνχελ Ορλάντο Ρόχας Ορτέγκα, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο νησί.

Ο 29χρονος χαφ θα έχει τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους Φαίακες και εφόσον όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί η απόκτησή του. Ο παίκτης ήρθε στην Κέρκυρα μαζί με τον ατζέντη του και εκτός από τη διοίκηση, συνομίλησε και με τον κόουτς της ομάδας, Μιχάλη Γρηγορίου.

Λεπτομέρειες για την συνάντηση δεν έχουν διαρρεύσει, όμως όλα δείχνουν πως η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

ΑΕΛ Καλλονής – Έκτη μεταγραφή ο Μπαρέρα!

Η Καλλονή ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρκος Μπαρέρα για ένα χρόνο.

Ο 30χρονος Αργεντίνος που έμεινε ελεύθερος από την Δε Στρόγνκεστ της Βολιβίας συμφώνησε σήμερα με τους νησιώτες και θα τους ενισχύσει τη νέα σεζόν. H ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Marcos Israel Barrera Tabilo (Μπαρέρα) για τον επόμενο χρόνο.

Ο κεντρικός αμυντικός Μάρκος Μπαρέρα γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου του 1984 στη Μεντόσα της Αργεντινής. O αριστεροπόδαρος Μπαρέρα αγωνιζόταν από το 2012 στην βολιβιανή “The Strongest” έχοντας σημειώσει 67 συμμετοχές και 8 γκολ στο πρωτάθλημα καθώς και 15 συμμετοχές στο Copa Libertadores και ένα γκολ.

Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλονής και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

*με στοιχεία από onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected