Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική U15 – Τέλος ο Ελευθεριάδης!

m14043004230_eleutheriadisΜε προσωπική δήλωση μέσω της οποίας ευχαριστεί όλους όσοι συνεργάστηκε στα περίπου τρία χρόνια της θητείας του ως ομοσπονδιακός προπονητής στις μικρές εθνικές ομάδες, γνωστοποίησε ο Θόδωρος Ελευθεριάδης τη λήξη της συνεργασίας του με την ΕΠΟ. Αναλυτικά ο Ελευθεριάδης επεσήμανε τα εξής:

“Ολοκληρώνοντας έναν κύκλο συνεργασίας με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία από τον Δεκέμβριο του 2011 ως σήμερα, οφείλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Ο, τον πρόεδρο κ. Γεώργιο Σαρρή, τον τέως πρόεδρο κ. Σοφοκλή Πιλάβιο, τους αγωνιστικούς μου προϊσταμένους κυρίους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο. Οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στις εθνικές ομάδες U21-U20-U19-U15 αυτούς τους 31 μήνες (team managers, προπονητές, γραφείο τύπου, ιατρικό επιτελείο, φροντιστές), και να ευχηθώ ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον σε όλους.

Το υψηλό επίπεδο συνεργασίας και η σοβαρότητα των προϊσταμένων μου και των υπαλλήλων της Ε.Π.Ο αποτελούν τα μεγαλύτερο κέρδος που αποκόμισα εξαιρουμένης βέβαια της ύψιστης τιμής που είχα αυτό το διάστημα να φορώ το εθνόσημο στο στήθος…”

Ελευθεριάδης Θόδωρος
Προπονητής U15 Βοηθός προπονητή U21

*acadimies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected