Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Το νέο ΔΣ και το προπονητικό δίδυμο!

1234363_10200944330835365_538453347_nΗ διάδοχη κατάσταση στους “κυανολεύκους” είναι πλέον γεγονός! Η χθεσινή συνέλευση έβγαλε…ειδήσεις για την ομάδα του Ατρομήτου, από την οποία προέκυψαν τα 5 πρώτα ονόματα της νέας Διοίκησης της ομάδας αλλά και το (κοινό μυστικό τις τελευταίες ημέρες) προπονητικό δίδυμο που θα τεθεί επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της περιόδου 2014-2015.

Τον προεδρικό θώκο του Ατρομήτου, αντικαθιστώντας τον απερχόμενο Κώστα Μουρατίδη, αναλαμβάνει ο Κώστας Γιαννακίδης που διετέλεσε προπονητής του παιδικού τμήματος της ομάδας κατά την περσινή περίοδο. Ο κ. Γιαννακίδης μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News και στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο και τόνισε την ανάγκη συσπείρωσης του χωριού ώστε ο Ατρόμητος να κάνει μία νέα αρχή, αντάξια της ιστορίας του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Το πιο σημαντικό απ’ όλα, πέρα από τα ονόματα και τις θέσεις είναι ο σύλλογος. Όλοι μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε ο Ατρόμητος να δημιουργήσει τις βάσεις εκείνες ώστε να διατηρηθεί στο υψηλό επίπεδο που βρίσκεται ήδη. Πολύ σημαντικό στοιχείο για το παραπάνω η περαιτέρω οργάνωση των Ακαδημιών του συλλόγου αλλά και η συντήρηση και βελτίωση των εγκαταστάσεων, ώστε να παρέχονται όλες οι ευκολίες σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους, με υγεία πάνω απ’ όλα!”

Τα 5 μέλη της νέας διοίκησης και τα πόστα τους είναι τα εξής :

Πρόεδρος : Κων/νος Γιαννακίδης

Αντιπρόεδρος : Αναστασία Βοργιατζίδου

Γενικός Αρχηγός : Χρήστος Βοργιάδης

Γραμματέας : Νίκος Σπανός

Ταμίας : Βαλάντης Μπαζούκης

Το νέο προπονητικό δίδυμο και οι σκέψεις για το ρόστερ

Η άκρη του πάγκου για τον φετινό Ατρόμητο χωρά δύο πρόσωπα φέτος, ωστόσο ο ένας θα συνεχίσει να φορά τα ποδοσφαιρικά παπούτσια για όσο ακόμη…αντέχει! Ο λόγος για τους Κώστα Παγγούρα και Μάκη Σπανό, με τον πρώτο να αποχωρεί από την ενεργό δράση και τον δεύτερο να αποτελεί παρελθόν από το Μακροχώρι, μετά την 6μηνη παραμονή του στην “ασπρόμαυρη” ομάδα. Ο 33χρονος επιθετικός θα έχει διπλό ρόλο στην ομάδα, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές αμφότερων για την σύνθεση του ρόστερ για τη νέα περίοδο.

Ένα ρόστερ που από τις πρώτες επαφές και σκέψεις φαίνεται πως θα είναι κατά μεγάλο ποσοστό παρόμοιο με το περσινό, ενώ οι προσθήκες και αποχωρήσεις θα είναι συγκεκριμένες και θα προκύψουν ανάλογα με τις ανάγκες που θα δημιουργηθούν.

Το Imathia Sports News εύχεται στη διοίκηση και στους προπονητές της ομάδας μία αγωνιστική χρονιά με υγεία και δύναμη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected