Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Εθνικός Φιλιππιάδας – “Κόλπο γκρόσο” με Γήττα!

Gittas fix_610x400Ένα από τα μεγαλύτερα «μπαμ» της μεταγραφικής περιόδου πραγματοποίησε σήμερα ο Εθνικός Φιλιππιάδας.

Η ομάδα της Φιλιππιάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του Φώντα Γήττα, ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία δυο χρόνια στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο έμπειρος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο. Οι συζητήσεις κράτησαν αρκετό καιρό και επήλθε η τελική συμφωνία, με τον Εθνικό Φιλιππιάδας να πραγματοποιεί το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού, με την απόκτηση ενός παίκτη με πολυετή θητεία στην Α’ εθνική. Ο Φώντας Γήττας είναι διεθνής με την Ελπίδων.

Ο έμπειρος μέσος, με παρουσία σε επαγγελματικές κατηγορίες με Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικό, Καλλιθέα, Κέρκυρα κλπ., μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τους «κυανόλευκους» σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο “prevezasports” τόνισε: «Πάω σε ένα οργανωμένο σωματείο και σε μία ομάδα με στόχους και πολλές φιλοδοξίες, που άλλαξε διοίκηση και με νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά και να κάνουν το κάτι παραπάνω για τον σύλλογο. Ένας ακόμη σημαντικός λόγος ώστε για να αποδεχτώ την πρόταση είναι και ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Γιάννος που έχει όρεξη για δουλειά και έχει παρουσιάσει σημαντικό έργο με τον Εθνικό. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα».

*mikriliga.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected