Κατηγορίες
Football League

Football League – Τέλος δύο από Γάζωρο, ανανέωσε ο Μπρατσιάνι στο Ρέθυμνο!

bratsiani_610x400Οι αποχωρήσεις και το… ξεκαθάρισμα στο ρόστερ του Εθνικού Γαζώρου συνεχίζονται με τον Γιώργο Παπαβασιλείου να αποτελεί το νέο πρόσωπο που πέρασε την πόρτα της εξόδου της ομάδας.

O νεαρός μεσοεπιθετικός παρότι προωθήθηκε με πολλές φιλοδοξίες στην πρώτη ομάδα πέρυσι το καλοκαίρι, έκανε 13 συμμετοχές, οι περισσότερες από τις οποίες ολιγόλεπτες και όπως φάνηκε δεν μπόρεσε να πείσει τον Μάκη Κατσαβάκη να του δώσει ακόμη μία ευκαιρία.

Πέραν του Παπαβασιλείου, αποχωρεί απ’ τους Σερραίους και ο Ηλίας Μέλκας. Ο 25χρονος τερματοφύλακας ψάχνει… κάτι καλύτερο, που πέρσι είχε 23 συμμετοχές στην Football League και πλέον ο Εθνικός ψάχνει… δυνατό γκολκίπερ.

Οι δηλώσεις του Ηλία Μέλκα στο «Metrosport»:

Θα μπορούσαμε σίγουρα να είχαμε πάει καλύτερα, ωστόσο αυτό δεν αμαυρώνει την εικόνα μας. Έκανα φίλους στον Εθνικό. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ, που πραγματικά ήταν άψογοι από κάθε πλευρά. Σίγουρα, για μένα, ήταν μία χρονιά σωτηρίας. Ήταν μία γεμάτη σεζόν και ήταν ένα μαξιλαράκι για να επιστρέψω στην ενεργό δράση μετά από τα τελευταία πέντε δύσκολα χρόνια, σε Ηρακλή και Κόρινθο. Είμαι ευγνώμων στη διοίκηση που με στήριξε.

Θα ήθελα επίσης να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον προπονητή τερματοφυλάκων του Εθνικού, τον Νίκο Κούτρα, με τον οποίο δουλέψαμε μαζί για ένα χρόνο. Με στήριξε αφάνταστα, κυρίως ψυχολογικά και με βοήθησε πραγματικά. Όσο για την ομάδα, ήταν συνεπείς και ήταν μία ομάδα με οργάνωση, παρά τη μικρή ιστορία της. Από εδώ και πέρα, θα δούμε βλέποντας και κάνοντας».

Επισκοπή – Κράτησε και Μπρατσιάνι!

Με την φανέλα της Επισκοπής θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνι (φωτ). Ο 22χρονος επιθετικός που αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, συμφώνησε σε όλα με τους Ρεθυμνιώτες και οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί και του χρόνου.

Στο περασμένο πρωτάθλημα, ο Αλβανός φορ αγωνίστηκε 10 φορές, μετρώντας και δύο γκολ. Αυτή είναι ακόμα μια ανανέωση συνεργασίας μετά τους Μποτωνάκη και Δελημπασάκη.

Υπενθυμίζεται πως η «πρώτη» παικτών και τιμ στην Επισκοπή έχει οριστεί για τις 21 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Μπρατσιάνη. Ο 22χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός θα φοράει και στη νέα σεζόν 2014-15 τη φανέλα της ομάδας μας αφού στις τελικές επαφές, υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών».

*Serressport.gr,

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected