Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας – Οι βοηθοί του Ρανιέρι και το νέο προπονητικό κέντρο!

imagesΜε βοηθό προπονητή και γυμναστή θα έρθει στην Ελλάδα ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Παραχώρηση έκτασης στο Σχιστό η πρόταση της Πολιτείας στην ΕΠΟ.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα είναι ο αντικαταστάτης του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα. Ο Ιταλός τεχνικός θα λύσει το συμβόλαιο του με τη Μονακό στις 15 Ιουλίου και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί από την ΕΠΟ ως ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της «γαλανόλευκης».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει ήδη πάρει τις πρώτες αποφάσεις του σχετικά με την στελέχωση του τεχνικού επιτελείου του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει σίγουρα στον πάγκο της Εθνικής δύο Ιταλούς συνεργάτες. Ο ένας θα είναι ο βοηθός του και ο άλλος ο γυμναστής της ομάδας.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Νεκτάριος Πανταζής δεν θα συνεχίσει την εκγύμναση των διεθνών. Σχετικά με τον Λεωνίδα Βόκολο όλα τα σενάρια παίζουν… Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος περιμένει την πρόταση της ομοσπονδίας και είναι ανοικτός σε συζήτηση που αφορά το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής.

Άγνωστο παραμένει και το μέλλον του τεχνικού διευθυντή της «γαλανόλευκης», Τάκη Φύσσα παρά την επιτυχημένη θητεία του. Η ΕΠΟ δεν έχει πάρει θέση και με την τωρινή κατάσταση όλα είναι πιθανά και για τους δύο. Πάντως, η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο 20ήμερο.

Πρόταση για το Σχιστό

Όσον αφορά το προπονητικό κέντρο της Εθνικής, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει συνάντηση επί του θέματος του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή.

Η Πολιτεία θα κάνει δύο ολοκληρωμένες προτάσεις. Η πρώτη και κύρια θα είναι η παραχώρηση περίπου 50 στρεμμάτων στην περιοχή του Σχιστού στον Κορυδαλλό. Συγκεκριμένα, υπάρχει μια αναξιοποίητη συνολική έκταση 110 στρεμμάτων, μέρος της οποίας είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει η Πολιτεία στην ομοσπονδία.

Η δεύτερη, αλλά πιο σύνθετη πρόταση αφορά την περίπτωση συγκεκριμένης έκτασης πλησίον του Ολυμπιακού Σταδίου και συγκεκριμένα κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό «Ειρήνη». Βέβαια, το θέμα θα τεθεί επί τάπητος στη συνάντηση της κυβέρνησης με την ΕΠΟ.

*football-academies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected