Κατηγορίες
Football League

Λαμία – Ποιοι μένουν και ποιοι αποχωρούν από το περσινό ρόστερ

LAM66Δύο εβδομάδες απομένουν ακόμη μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας για τον ΠΑΣ Λαμία 1964 και το ρόστερ του Συλλόγου βρίσκεται σε… νηπιακή μορφή!

Η Διοίκηση της ομάδας έχει ανακοινώσει τρεις αξιόλογες μεταγραφές (Γεωργίου, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς), χθες έγιναν νέες επαφές του προέδρου Πανουργιά Παπαϊωάννου, με παίκτες όχι στη Λαμία αλλά στη Γραβιά και ίσως υπάρξουν ανακοινώσεις από ώρα σε ώρα, ενώ το μεταγραφικό σαφάρι θα συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα με μεγαλύτερη ένταση.

Ήδη οι συζητήσεις με παίκτες που έχει προτείνει ο Μπάμπης Τεννές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και όλοι πιστεύουν ότι μέχρι τις 21 του μήνα το ρόστερ της ομάδας ενόψει της Β’ Εθνικής θα έχει πληρότητα πάνω από 90%.

Ακόμη να υπογραμμίσουμε ότι μεταξύ των παικτών που γίνονται συζητήσεις υπάρχουν ηχηρά ονόματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι όμως ονόματα που διέρρευσαν πρόσφατα και βρίσκονταν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας και του γελοίου!

Εκεί που υπάρχει στασιμότητα είναι στο θέμα με το περσινό έμψυχο υλικό, αφού δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις για το ποιοι παίκτες θα παραμείνουν και ποιοι θα μείνουν ελεύθεροι.

Φεύγουν από τη Λαμία

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες της efthia.gr παρελθόν, από το περσινό ρόστερ της Λαμίας, θεωρούνται οι παίκτες:

Τόντορ Κόλεφ
Γκι Γκι Λεμά
Ζόραν Ζλατκόφσκι
Γιάννης Γκριτζάπης
Κώστας Διαμαντίδης
Θανάσης Ζιάκας
Νίκος Θωμόπουλος
Γιώργος Καραπέτσας
Αποστόλης Κοντογεώργος
Γιώργος Κουτρομάνος
Σπύρος Λάμπρου
Χρήστος Μιχαήλ
Δημήτρης Μπαλής
Γιάννης Πάνος
Χρήστος Πουρής
Δημήτρης Σκόρδας
Νίκος Ταμάμης
Κώστας Τσαμαδιάς
Γιάννης Φιρινίδης

Βέβαια δεν αποκλείεται η περίπτωση αν το ρόστερ που φιλοδοξεί να σχηματίσει ο Τεννές δεν συμπληρωθεί απόλυτα, να ανανεώσουν από τους παραπάνω, 2-3 παίκτες.

Επίσης σε εκκρεμότητα παραμένει η περίπτωση του Δήμου Σπυριδάκη, ο οποίος αν τελικά δεν μείνει στην ομάδα θα οδεύσει προς το Μαρτίνο, αφού τον θέλουν τόσο η Διοίκηση του Οπούντιου όσο και ο Μάκης Ζαχαρόπουλος.

Παραμένοντες

Από την άλλη πλευρά φαίνεται πως θα ανανεώσουν στη Λαμία οι ακόλουθοι παίκτες:

Γιάννης Αντωνίου
Γιάννης Αντωνόπουλος
Σπύρος Γόγολος
Χρήστος Ευσταθίου
Γκεντιάν Κιπτίου
Χρήστος Κοντοχρήστος
Ανδρέας Μκρτσιάν
Νίκος Παπαδήμας
Δημήτρης Παπαστεργίου

Όσον αφορά τον νεαρό Γιώργο Παπανικολάου αυτός θα ενταχθεί στην Κ20, όπου κι εδώ μέχρι τώρα δεν υπάρχουν πληροφόρηση για τον σχηματισμό της, πέρα από την ανεπίσημη είδηση ότι στον πάγκο της θα είναι ο προπέρσινος προπονητής της Λαμίας και βετεράνος ποδοσφαιριστής της, Λάκης Παπανικολάου.

Να σημειώσουμε ότι η Διοίκηση της ομάδας δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την πρόσληψη γυμναστή για να ολοκληρωθεί το τεχνικό τιμ του Μπάμπη Τεννέ, αν και στην πόλη περιφέρεται ο Γ. Αδάμ που ήταν συνεργάτης του Περ. Αμανατίδη και δηλώνει ότι αυτός έχει ήδη καταλάβει την συγκεκριμένη θέση!

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected