Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας – Τιμά τον Καραγκούνη!

karagkounis_ethnikiΗ ΕΠΟ θα αποδώσει τιμές στον αξεπέραστο Γιώργο Καραγκούνη και ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα έχει τον τελευταίο λόγο της επιλογής του αγώνα που θα βραβευτεί ο «τυπάρας»

Ο ρέκορντμαν όλων των εποχών σε επίπεδο εθνικών συμμετοχών θα τιμηθεί όπως του αξίζει και του αρμόζει! Η ΕΠΟ εξετάζει την υπόθεση βράβευσης του Γιώργου Καραγκούνη προκειμένου να αποδοθούν οι τιμές που πρέπει στον «τυπάρα» για την προσφορά του στην εθνική ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Λόγο θα έχει και ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος θα επιλέξει πιθανότατα τον τρόπο με τον οποίο ο «Κάρα» θα τιμηθεί για όλα όσα έχει προσφέρει στην γαλανόλευκη κι αυτά δεν είναι λίγα.

Ο Ιταλός, νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες μέρες προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του, να καθορίσει το φιλικό (ενδεχομένως με την Κύπρο αρχές Σεπτεμβρίου) που θα γίνει πριν το πρώτο επίσημο ματς της νέας εποχής με την Ρουμανία, και να τρέξει το κομμάτι των επιλογών για τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν την αποστολή της Εθνικής. Η βράβευση του Καραγκούνη θα γίνει όπως όλα δείχνουν σε κάποιο επίσημο ματς της προκριματικής φάσης του EURO 2016 και αυτό δε θα συμβεί στην πρεμιέρα με τους Ρουμάνους όπου η Ελλάδα θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο λόγω τιμωρίας.

Η ΕΠΟ εξετάζει το θέμα και σύντομα θα καταλήξει μαζί με τον Ρανιέρι πότε και με ποιον αντίπαλο θα τιμηθεί ο Καραγκούνης των 139 συμμετοχών που αποχώρησε από την Εθνική κάνοντας φίνις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας με παράσημο την πρόκριση στους «16» για πρώτη φορά στην ιστορία μας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected