Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Διπλή ενίσχυση για Ολυμπιακό, τέλος εποχής για Βάλλα!

0a4363a0610c66e1654783c75a88a948_LΠοδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με τη… βούλα είναι από την Κυριακή (6/7) οι Θανάσης Παπάζογλου και Τάσος Αυλωνίτης.

Οι δύο παίκτες είχαν συμφωνήσει εδώ και μέρες με τους «ερυθρόλευκους» και το… τυπικό ολοκληρώθηκε την Κυριακή, με την πειραϊκή ΠΑΕ να ανακοινώνει και επίσημα τις μεταγραφές, χωρίς ωστόσο να προχωρά σε διευκρινήσεις για την χρονική διάρκεια των συμβολαίων.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναγράφεται:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Θανάση Παπάζογλου και Τάσου Αυλωνίτη».

Υποστολή “σημαίας” στην Ξάνθη!

Δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ξάνθη ο Σπύρος Βάλλας, καθώς ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του με τον σύλλογο.

Ο 33χρονος σέντερ μπακ, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Ξάνθη και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό και Λάρισα, επέστρεψε στην ομάδα της Θράκης το 2007 και έκτοτε κατέγραψε 164 συμμετοχές και τέσσερα γκολ στη Super League. Το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ακριτική ομάδα, αλλά τελικά αποφασίστηκε μετά από συνάντηση με τον Χρήστο Πανόπουλο να τερματίσουν τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο κ. Πανόπουλος συναντήθηκε με τον Σ. Βάλλα και από κοινού αποφάσισαν τη λύση της συνεργασίας τους. Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ εύχεται στον μέχρι πρότινος αρχηγό της Σ. Βάλλα καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα και οικογενειακή ευτυχία.

*με στοιχεία από onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected