Κατηγορίες
Αθλήματα

Wimbledon – Νόλε εσύ σούπερ σταρ! (vid)

bb2b63a8f3655b5ed67b8d348b002220_LΟ Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο νέος «βασιλιάς» του Γουίμπλετον, εκθρονίζοντας τον απόλυτο πρωταγωνιστή του βρετανικού Grand Slam, Ρότζερ Φέντερερ!

Ο Σέρβος τενίστας, έπειτα από έναν εξαιρετικό τελικό… υπέταξε 3-2 σετ τον Ελβετό σούπερ σταρ, στερώντας του την δυνατότητα να γράψει ιστορία, περνώντας τους Πιτ Σάμπρας και Γουίλιαμ Ρένσο στις κατακτήσεις Γουίμπλετον με 8 τρόπαια. Ο «Νόλε» με την κατάκτηση του βρετανικού Grand Slam επέστρεψε στην κορυφή της γενικής κατάταξης, την οποία είχε απολέσει από τον Ράφα Ναδάλ. Μάλιστα, ο Σέρβος «έπιασε» τον Ισπανό με δύο κατακτήσεις στο Γουίμπλετον.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε για πρώτη φορά στο γρασίδι του Ρότζερ Φέντερερ στο… κάστρο του «βασιλιά», με αποτέλεσμα, μετά την ολοκλήρωση του μεγάλο τελικού να ξεσπάσει σε κλάματα για το μεγάλο του επίτευγμα. Ο Ελβετός έκανε ότι μπορούσε για να επιστρέψει στον… θρόνο του βρετανικού Grand Slam, έβγαλε 29 άσους, αλλά ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν σε εξαιρετική μέρα και πανηγύρισε το 7ο Slam της καριέρας του, ξεπερνώντας τον προπονητή του, Μπόρις Μπέκερ.

Τα σετ: 6-7 (7), 6-4, 7-6 (4), 5-7, 6-4

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected