Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Football League – Αποχωρήσεις σε Άρη και Λαμία

αρχείο λήψης (1)Οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου δύο ποδοσφαιριστών, ενώ η νεοφώτιστη Λαμία αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Σκόρδα.

Βίοι αντίθετοι για τους Κοτσαρίδη, Αγγελούδη συγκριτικά με την τριάδα των Σουνά, Σταυρόπουλου και Γιαννίτση. Μπορεί οι τρεις τελευταίοι να επέκτειναν τα συμβόλαιά τους με τον Άρη αλλά οι δυο πρώτοι αποτελούν παρελθόν για τους «κίτρινους».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση επισημαίνει:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι λύθηκε –κοινή συναινέσει- το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Κώστα Κοτσαρίδη και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Νίκο Αγγελούδη για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στο επόμενο ποδοσφαιρικό επαγγελματικό του βήμα».

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σκόρδα ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Λαμία.

Οι νεοφώτιστοι στη Football League ευχαρίστησαν τον παίκτη για την προσφορά του στον σύλλογο, εξηγώντας πως ο λόγος του διαζυγίου είναι οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την αποχώρηση του Δημήτρη Σκόρδα από την ομάδα. Οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή. Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected