Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο Ημαθίας – Η συνολική εικόνα των ομάδων (8/7)

updateΔέκα μέρες περίπου από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου και οι ομάδες της Ημαθίας ξεκίνησαν (;) τον προγραμματισμό τους για τη σεζόν 2014-2015, την πιο δυσοίωνη ομολογουμένως από οικονομικής πλευράς περίοδο. Το Imathia Sports News παρουσιάζει επιγραμματικά το τι υφίσταται στους δύο σύλλογους από τον νομό μας (Μακροχώρι, Λευκάδια) που θα αγωνιστούν στη νέα Γ Εθνική αλλά και στους 16 της Α1 Ερασιτεχνικής.

Γ Εθνική

Μακροχώρι : Την επόμενη μέρα (είτε με τον νυν πρόεδρο κ. Βούλγαρη είτε με κάποιον υποψήφιο επενδυτή) περιμένουν άπαντες στον “ασπρόμαυρο” σύλλογο, χωρίς ωστόσο να φαίνεται κάποιο φως στον ορίζοντα. Οι επαφές με συγκεκριμένο άνθρωπο που ενδιαφέρθηκε για τον σύλλογο έχουν “παγώσει” και όπως άφησε ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης να εννοηθεί, ο ίδιος θα παραμείνει στο πόστο του ρίχνοντας όμως κατά πολύ το μπάτζετ για τη νέα χρονιά. Από το ρόστερ, επίσημα παρελθόν αποτελούν ο Αντώνης Ηλιάδης, που μεταγράφηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Μάκης Σπανός, που επιστρέφει ως παίκτης – προπονητής στον Ατρόμητο Διαβατού.

Λευκάδια : Χωρίς καμία διοικητική εξέλιξη στο προσκήνιο και με τους παίκτες να βρίσκονται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης, προχωρά η επόμενη μέρα για τον ΠΑΣ. Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπανώτας συμφώνησε με τη Θύελλα Φιλώτα ενώ στη Βέροια επέστρεψαν οι δανεικοί από τη K20 της “Βασίλισσας” Αντώνης Παρσόπουλος, Αντώνης Κουκουράκης, Σάκης Βόλτσης και Αργύρης Μουρατίδης.

Α1 Ερασιτεχνική

ΦΑΣ Νάουσα : Χωρίς αποτέλεσμα και με παραιτήσεις μελών η τελευταία Γενική Συνέλευση, με νέα ημερομηνία αυτής την 21η Ιουλίου 2014. Από το ρόστερ αποχώρησε ο Δημήτρης Κεφαλάς που μεταγράφηκε στην Παναχαϊκή.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Καμία εξέλιξη στους πρωταθλητές. Δεν έχει οριστεί Γενική Συνέλευση των μελών.

Φίλιππος Μελίκης : Παραίτηση του προέδρου Γιάννη Ζεϊμπέκη, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί το νέο ΔΣ. Απόφαση για δραστική μείωση του μπάτζετ, δύσκολη έως ανέφικτη η παραμονή του Κώστα Παυλόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αρκετές θα είναι και οι αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Αχιλλέας Νάουσας : Καμία εξέλιξη στους “κυανόλευκους”. Δεν έχει οριστεί Γενική Συνέλευση των μελών.

ΑΕ Καψόχωρας : Προέκυψε νέα διοίκηση στους Κυπελλούχους με επικεφαλής τον Βασίλη Νικολόπουλο, ενώ τη θέση του Χρήστου Τερζίδη στον πάγκο της ομάδας αναλαμβάνει ο Παύλος Ζερδαλής. Ξεκινούν οι επαφές με τους παίκτες του περσινού ρόστερ, αποχώρησε για το εξωτερικό ο Διονύσης Κωστόπουλος.

ΑΕ Χαρίεσσας : Με πρόεδρο (τιμής ένεκεν) τον Σάββα Ακριτίδη, του οποίου η υγεία βελτιώνεται συνεχώς, φαίνεται πως θα προχωρήσει η νέα διοίκηση της ομάδας, ενώ δεν θα υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις στο υπόλοιπο σχήμα. Ανοιχτό το θέμα προπονητή, η Τετάρτη 9/7 είναι η μέρα – ορόσημο για τις επαφές με το αγωνιστικό τμήμα.

Ατρόμητος Διαβατού : Νέα διοίκηση στους “κυανολεύκους”, με επικεφαλής τον μέχρι πρότινος προπονητή του παιδικού τμήματος, Κώστα Γιαννακίδη. Προπονητικό δίδυμο αναλαμβάνουν οι Κώστας Παγγούρας – Μάκης Σπανός με τον δεύτερο να συνεχίζει και ως παίκτης. Ξεκίνησαν οι επαφές με το περσινό ρόστερ, με αρκετούς παίκτες να βρίσκονται κοντά στην παραμονή. Συγκεκριμένοι οι στόχοι όσον αφορά τις μεταγραφές, τις επόμενες μέρες οι ανακοινώσεις.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Με 22 ανανεώσεις (!) από το περσινό ρόστερ και με τον ίδιο προπονητή (σ.σ. Γιώργο Ντάμτσιο), συνεχίζει η ομάδα των Τρικάλων. Ελάχιστες οι αποχωρήσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται δύο σημαντικές προσθήκες.

Φίλιππος Μέσης : Παραμονή του Γιάννη Γιάννου στην τεχνική ηγεσία φανερώνουν οι τελευταίες κινήσεις, ενώ ήδη ξεκίνησαν οι επαφές με τους παίκτες του περσινού ρόστερ.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Η νέα Γενική Συνέλευση θα βγάλει…ειδήσεις για τους “κιτρινόμαυρους”. Θα ακολουθήσουν οι επαφές για νέο προπονητή, με τους παίκτες του περσινού ρόστερ αλλά και τους πιθανούς στόχους.

Άτλας Ζερβοχωρίου : Με νέα διοίκηση θα πορευτεί στη νέα σεζόν η ομάδα του Άτλαντα, ενώ υπάρχει καταρχήν συμφωνία με προπονητή χωρίς ωστόσο να θεωρείται σίγουρη η οριστικοποίηση της. Οι επαφές με συγκεκριμένους παίκτες έχουν ήδη γίνει, ενώ τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις με πιθανές προσθήκες.

Εθνικός Κλειδιού : Νέο διοικητικό σχήμα αλλά και νέο παίκτη – προπονητή τον Γιάννη Κιρκιλιανίδη συνεχίζουν οι “κυανόλευκοι”. Όλοι οι παίκτες από την περιοχή ανανέωσαν, ενώ ξεκίνησαν ήδη οι επαφές με συγκεκριμένους στόχους.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Παραμονή Σάββα Αβετίδη…σήμανε η χθεσινή ΓΣ, ενώ ορίστηκε και η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας (28/7). Αναμένονται επαφές με παίκτες από το περσινό ρόστερ αλλά και με υποψήφιους στόχους.

ΑΣ Ειρηνούπολης : Με παίκτες από το…πάνω ράφι επίκειται η ενίσχυση για την νεοφώτιστη ομάδα, στην οποία παρέμεινε ο Γιώργος Τυριακίδης. Αποχωρεί (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) ο Σάκης Μπάκανος, ενώ τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει ποιοι θα παραμείνουν από το περσινό ρόστερ.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Χωρίς συγκλονιστικές αλλαγές στο ΔΣ και με την παραμονή του Σάκη Γλώσση, συνεχίζει στην Α1 Ερασιτεχνική η νεοφώτιστη ομάδα. Αρκετές και οι ανανεώσεις με παίκτες από το περσινό ρόστερ, αποχωρεί οριστικά ο Τέλης Ευθυμιάδης, που σκέφτεται και την αποχώρηση από την ενεργό δράση.

ΠΑΟ Κουλούρας : Καμία εξέλιξη στους νεοφώτιστους. Δεν έχει ανακοινωθεί Γενική Συνέλευση των μελών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected