Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – ΟΚ η αναδιάρθρωση, αλλά ποια είναι η πραγματική εικόνα των ομάδων σήμερα;

αρχείο λήψης

Μπορεί ο πρόεδρος της Επιτροπής Γ Εθνικής κ. Μιχάλης Τζανόπουλος να “έκλεισε” την πόρτα σε οποιαδήποτε σκέψη περί ακύρωσης της αναδιάρθρωσης, ωστόσο οι 61 ομάδες που θα συμμετέχουν φέτος στο πρωτάθλημα των 4 ομίλων έχουν πολλά θέματα να λύσουν! Κι αν αρκετές από αυτές φαίνεται πως βρίσκουν το δρόμο τους και να ξεκίνησαν δυναμικά τον προγραμματισμό τους, ωστόσο εξαιρετικά μεγάλος είναι ο αριθμός που αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα.

Το Imathia Sports News προχώρησε σε μία έρευνα για το τι επικρατεί σήμερα (8/7) στις ομάδες της τρίτη τη τάξει κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που για δεύτερη χρονιά φέτος έχει τον χαρακτήρα της ερασιτεχνικής. Τα προβλήματα τεράστια σε κάποιες περιπτώσεις (ενώ σε 10 μέρες περίπου οφείλουν να ξεκινήσουν προετοιμασία!) και παρά την προσπάθεια των “ρομαντικών”, οι λύσεις είναι μετρημένες και πολλές φορές δυσεύρετες.

Δείτε ενδεικτικά τι συμβαίνει σε 16 από αυτές, όπως διαβάσαμε στα κατά τόπους ρεπορτάζ των συναδέλφων σε ηλεκτρονικές κυρίως εφημερίδες :

ΑΟ Φλαμουλίου (ΕΠΣ Τρικάλων)

διαβάζουμε στην εφημερίδα “Έρευνα”

Για το ενδεχόμενο να μην κατέβει καν στην Γ Εθνική ο ΑΟ Φλαμουλίου το έχετε διαβάσει εδώ και καιρό στην εφημερίδα «Έρευνα».

Όπως επίσης και για την πρόθεση συνεργασίας που εξέφρασε ο Θέμης Τρικαλιώτης, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επίσημη πρόταση προς το ΔΣ του ΑΟΤ (σ.σ. εξίσου όμως δεν υπήρχε και καμία ενόχληση των «κυανέρυθρων» προς τους πρωταθλητές Τρικάλων για το συγκεκριμένο θέμα παρά την δημοσιοποίηση).

Φυσικά οι απόψεις στους φιλάθλους διίστανται. Οι μεν οργανωμένοι τονίζουν πως ο «ΑΟ Τρίκαλα είναι ιδέα και όχι ΑΦΜ» τονίζοντας την αντίθεση τους σε μια ενδεχόμενη συνεργασία του ΑΟΤ με το Φλαμούλι και από την άλλη υπάρχουν φίλαθλοι πως θα ήθελαν μέσω… Φλαμουλίου να δουν τα Τρίκαλα στη Γ’ Εθνική, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία του ερασιτεχνικού για ένα ακόμη χρόνο. Όσον αφορά τη διοίκηση; Ξεκαθάρισε στην Γενική Συνέλευση ότι δεν υπάρχει πρόταση ωστόσο θα πρέπει να δούμε ποια θα είναι και η άποψη του Χάρη Κουτσούρη ο οποίος φυσικά και θα περιμένει να δει τι ακριβώς θέλουν και τα μέλη των Τρικάλων.

Ποια είναι η άποψη του Φλαμουλίου ακόμη και σήμερα; Υπάρχει επίσημη πρόταση από ομάδα της Λάρισας και συγκεκριμένα από τον Αμπελώνα και μάλιστα με οικονομικά ανταλλάγματα αλλά οι Τρικαλινοί επιμένουν πως χαρίζουν το ΑΦΜ στον ΑΟ Τρίκαλα. Ενδεχομένως η απόφαση του Φλαμουλίου για παραχώρηση του ΑΦΜ στον ΑΟΤ να πάρει «σάρκα και οστά» σήμερα το απόγευμα όπου και θα διεξαχθεί η Γ.Σ των «μπλε».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014 και ώρα 19:00 θα διεξαχθεί στο γήπεδο Φλαμουλίου , γενική συνέλευση των μελών του με τα ακόλουθα θέματα: 1). Οικονομικός & διοικητικός Απολογισμός. 2). Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Καλούνται όλα τα μέλη του Α.Ο. Φλαμουλίου να παραστούν κατά την Γ.Σ». Όπως γίνεται κατανοητό οι πρωταθλητές Τρικάλων περιμένουν τον ΑΟ Τρίκαλα και τις αρχαιρεσίες του, που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 11 Ιουλίου για το αν θα υπάρξει μια ενδεχόμενη συνεργασία με τους «κυανέρυθρους».

Μανδραϊκός (ΕΠΣ Πειραιά)

διαβάζουμε στο megara.org

Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο Μανδραϊκός αφού ούτε στη δεύτερη Γενική Συνέλευση η οποία έγινε δεν υπήρξε απαρτία.

Έτσι δόθηκε νέο ραντεβού για την Τετάρτη ώρα 20:00 στο ΚΑΠΗ Μάνδρας στην τρίτη και φαρμακερή επαναληπτική Γενική Συνέλευση. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιος ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδος και όλα βρίσκονται στον αέρα.

Ιωνικός (ΕΠΣ Πειραιά)

διαβάζουμε στη mikriliga.org

Ανησυχία επικρατεί στον Ιωνικό για το μέλλον του συλλόγου και οι οργανωμένοι οπαδοί αναζητούν λύσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Rangers:

Η Γενική Συνέλευση του τμήματος ποδοσφαίρου του Ιωνικού που διεξήχθη την Τρίτη στο Δημαρχείο Νικαίας δεν ολοκλήρωσε τους σκοπούς της.

Διανύοντας ήδη την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά για την εκλογή νέας διοίκησης. Κάθε μέρα που περνάει, αφαιρείται από το λιγοστό χρόνο που απομένει για το σχεδιασμό της ομάδας. Με δεδομένη την τοποθέτηση του Μιχάλη Σπανού στη Συνέλευση ότι θα στηρίξει τον Ιωνικό και την επόμενη χρονιά, πρέπει να συγκληθεί το συντομότερο δυνατό νέα συνέλευση η οποία θα εκλέξει διοίκηση.

Στο περιθώριο της Συνέλευσης, επιφανείς επιχειρηματίες της Νίκαιας εξέφρασαν το ενδιαφέρον να συνδράμουν στην προσπάθεια. Ο Σύνδεσμος στηρίζει κάθε προσπάθεια που στόχο έχει την ενδυνάμωση του Ιωνικού και αναμένει την επίσημη εκδήλωσή της σε Γενική Συνέλευση.

Υ.Γ. Παράγοντες που πήραν τον Ιωνικό ακμαίο στην Α’ Εθνική και τον παράτησαν διαλυμένο και καταχρεωμένο στη Δ Εθνική, ας συνειδητοποιήσουν επιτέλους ότι ο Ιωνικός άλλαξε σελίδα. Είτε τους αρέσει, είτε όχι, οι Rangers θα συνεχίσουν να είναι η εγγύηση ότι στο τιμόνι της ομάδας δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά “παράγοντας” σαν κι αυτούς, όποιο κι αν είναι το τίμημα.

Παναρκαδικός (ΕΠΣ Αρκαδίας)

Διαβάζουμε στο arcadiasports.gr

Αυτό είναι ένα ερώτημα που υπό συνθήκες θα μπορούσαν να σκέφτονται τον Παναρκαδικό. Η αλήθεια είναι, πως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, μόνο ένα… τέτοιο σώζει τους “πράσινους”.

Η Γενική Συνέλευση της Δευτέρας δεν έβγαλε είδηση, δεν έβγαλε κάποιο νέο και σε καμία περίπτωση δεν έδειξε πως υπάρχει μέλλον στον Παναρκαδικό. Όσοι βρέθηκαν εκεί, το έκαναν για το καλό της ομάδας, ωστόσο λύσεις δεν βρέθηκαν.

Η νέα Γενική Συνέλευση ορίστηκε για την ερχόμενη Κυριακή, όμως τα ερωτήματα είναι πολλά. Τι μπορεί να αλλάξει μέχρι τότε; Μπορεί να υπάρξει επενδυτής; Αν υπάρξει επενδυτής, γιατί δεν εμφανίστηκε όλο αυτό το διάστημα;

Βέβαια, για να γίνει Γενική Συνέλευση θα πρέπει να υπάρξουν και άλλοι εκεί. Θα πρέπει να εμφανιστεί ο Πρόεδρος, ο οποίος δηλώνει πως έχει παραιτηθεί, θα πρέπει να είναι εκεί ο Γραμματέας, ο ταμείας και γενικότερα να υπάρξουν στοιχεία που θα θυμίζουν Γενική Συνέλευση. Εξάλλου, χωρίς αυτούς, δεν αποφασίζεται ούτε… αν θα μπει πετρέλαιο ή όχι σε μια πολυκατοικία.

Κακά τα ψέματα, ο Παναρκαδικός είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Έναν επενδυτή, ο οποίος θα έρθει από το πουθενά, θα ψάξει να βρει λύσεις, θα βοηθήσει την ομάδα και θα την βγάλει από το αδιέξοδο του πρωτοδικείου, το οποίο φαντάζει πολύ πιθανό και παράλληλα… καταστροφικό!

Ο Παναρκαδικός ζητάει ένα… “θαύμα”, αλλά το ερώτημα είναι το εξής: Γίνονται θαύματα το 2014;

Αυτό θα το ξέρουμε, λίγο μετά τις έντεκα, το βράδυ της Κυριακής…

Δόξα Ν. Μανολάδας (ΕΠΣ Ηλείας)

διαβάζουμε στο olympiasports.gr

Στον… αέρα εξακολουθεί να βρίσκεται η Δόξα, αφού ακόμα δεν έχουν ευοδωθεί οι προσπάθειες για ανάδειξη νέου διοικητικού σχήματος.

Εύλογα, λοιπόν, όσο περνούν οι μέρες μεγαλώνει και η ανησυχία, καθώς το θέμα αυτό θα πρέπει να λήξει άμεσα, ώστε να ξεκινήσει κι ο προγραμματισμός για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Υπάρχουν βέβαια κάποιοι άνθρωποι που κάνουν κάποιες ενέργειες κι ευχή όλων είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας να φέρουν και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ατρόμητος Πειραιά (ΕΠΣ Πειραιά)

διαβάζουμε στη mikriga.org

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 2 Ιουλίου, η Γενική Συνέλευση του Ατρόμητου Πειραιά με την διοίκηση Χρήστου Σδρένια να παραιτείται και επισήμως.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ενώ οι εκλογές ορίστηκαν για την ερχόμενη Δευτέρα 7 Ιουλίου στις 20.00 στα γραφεία του συλλόγου (Δωδεκανήσου 59).

Πλέον, τα πάντα παραμένουν ανοιχτά στο ιστορικό σωματείο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από υποψήφιους επενδυτές ώστε να αναλάβουν την ομάδα. Παράλληλα, η διοίκηση Σδρένια με το πέρας της αποστολής της θα παραδώσει στους ποδοσφαιριστές εκείνους οι οποίοι είχαν συμφωνήσει με την ομάδα για ένα χρόνο τα δελτία τους και στη συνέχεια θα ανοίξει ο δρόμος για τα πρόσωπα εκείνα που θα θελήσουν να εισχωρήσουν στα διοικητικά δρώμενα.

Λευκάδια (ΕΠΣ Ημαθίας)

διαβάζουμε στο anthemia.blogspot

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν” λέει μια λαϊκή ρήση και αυτό επιβεβαιώνεται καθώς όπως όλα δείχνουν η ιστορική ομάδα των Λευκαδίων δεν θα συμμετέχει ούτε στο τοπικό Πρωτάθλημα!

Μετά την παραίτηση Καλαϊτζίδη ξεκίνησε μια προσπάθεια από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές για να συσταθεί νέο διοικητικό συμβούλιο αλλά δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό.

Τίτλοι τέλους λοιπόν για τα Λευκάδια μετά από πολλά χρόνια, αφήνοντας πίσω μεγάλες επιτυχίες και πολλές ευχάριστες αναμνήσεις.

Αστέρας Μαγούλας (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής)

διαβάζουμε στο infootball.gr

Μόνο ευχάριστα δεν είναι τα νέα που βγαίνουν από το στρατόπεδο του Αστέρα Μαγούλας, ενώ έχει μπει πλέον ο Ιούλιος!

Ημερομηνιά τέλεσης της Γενικής Συνέλευσης δεν έχει ακόμα οριστεί, σε μία στιγμή όπου ο Αντώνης Ρόκας φέρεται να είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί από την προεδρία μετά από πέντε συνεχή χρόνια παρουσίας σε αυτήν! Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο 57χρονος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αστέρας Μαγούλας περιμένει πρώτα να διευθετηθούν κάποια ζητήματα κι ύστερα θα συγκαλέσει σε Γενική Συνέλευση, όπου θα φανεί οριστικά αν θα επιμείνει στην απόφασή του να παραιτηθεί, εξέλιξη που θα σημάνει αυτομάτως την εκλογή νέας διοίκησης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μαζί με τον Αντώνη Ρόκα, αναμένεται να αποχωρήσει κι ο υιός του, Βαγγέλης Ρόκας, από την προεδρία του Ερασιτέχνη Αστέρα Μαγούλας. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως οι ‘κυανόλευκοι’ βρίσκονται σε πολύ οριακό σημείο, μετά τον πρόσφατο υποβιβασμό της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Γιούχτας (ΕΠΣ Ηρακλείου)

διαβάζουμε στο athleticradio.gr

Aίσιο τέλος φαίνεται τελικά ότι είχε η αναζήτηση του ατόμου που θα ηγείτο της διοικητικής προσπάθειας στον Γιούχτα μετά την ειλημμένη απόφαση του Στράτου Κοτζαμάνη να αποχωρήσει από την Προεδρία.

Μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να υπάρξουν οι τελικές θετικές εξελίξεις αφού φαίνεται ότι έχει βρεθεί το πρόσωπο που θα αναλάβει την Προεδρία της ομάδας ώστε να γίνει η Γ.Σ και στην συνέχεια να συγκροτηθεί το νέο Δ.Σ.

Και σειρά θα πάρουν μετά και τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας που έχουν παραμείνει “ανοικτά”.

Καβάλα (ΕΠΣ Καβάλας)

διαβάζουμε στη mikriliga.org

Στο «ναυάγιο» με τους επενδυτές αναφέρθηκε η Ερασιτεχνική της Καβάλας που τόνισε πως πλέον θα… τρέξει την ομάδα γιατί ήδη έχει χαθεί αρκετός χρόνος, αλλά παραμένει ανοιχτή σε τυχόν νέες προτάσεις!

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Μετά τις τελευταίες απρόσμενες εξελίξεις και την αποχώρηση των κ.κ. Αντωνίου και Λαζαρίδη, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως από την μεριά του Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. η συμφωνία τηρήθηκε μέχρι κεραίας και δεν ακυρώθηκε σε καμία περίπτωση με δική μας ευθύνη. Από κει και πέρα, είμαστε υποχρεωμένοι για το καλό της ομάδος να κοιτάξουμε μπροστά και να ξεκινήσουμε άμεσα τις επαφές και τον προγραμματισμό για το πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής, ώστε να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος ενόψει και της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει στα τέλη Ιουλίου. Εάν στο επόμενο διάστημα προκύψει κάποια σοβαρή πρόταση με την οποία ο ΑΟΚ θα έχει την δυνατότητα να κάνει την υπέρβαση και να επιστρέψει σύντομα εκεί που αξίζει να βρίσκεται, είμαστε διαθέσιμοι για να την συζητήσουμε.

Μακροχώρι (ΕΠΣ Ημαθίας)

διαβάζουμε στο imathiasportsnews.gr

Την επόμενη μέρα (είτε με τον νυν πρόεδρο κ. Βούλγαρη είτε με κάποιον υποψήφιο επενδυτή) περιμένουν άπαντες στον «ασπρόμαυρο» σύλλογο, χωρίς ωστόσο να φαίνεται κάποιο φως στον ορίζοντα. Οι επαφές με συγκεκριμένο άνθρωπο που ενδιαφέρθηκε για τον σύλλογο έχουν «παγώσει» και όπως άφησε ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης να εννοηθεί, ο ίδιος θα παραμείνει στο πόστο του ρίχνοντας όμως κατά πολύ το μπάτζετ για τη νέα χρονιά. Από το ρόστερ, επίσημα παρελθόν αποτελούν ο Αντώνης Ηλιάδης, που μεταγράφηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Μάκης Σπανός, που επιστρέφει ως παίκτης – προπονητής στον Ατρόμητο Διαβατού.

Καστοριά (ΕΠΣ Καστοριάς)

διαβάζουμε στο επίσημο site της ομάδας

Η διοίκηση του ΑΓΣ Καστοριάς ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη για τις 04.07 Γενική Συνέλευση των μελών αναβάλλεται.

Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου ορίζει νέα Γενική Συνέλευση σε 8 ημέρες, στο ξενοδοχείο LIMNEON την ίδια ώρα (20:00).

Θεσπρωτός (ΕΠΣ Θεσπρωτίας)

διαβάζουμε στο thesprotiaball.gr

“Προς όλους τους Θεσπρωτούς που αγαπούν την ομάδα του Α.Σ. Θεσπρωτός.

Μετά από δυο πετυχημένες ποδοσφαιρικές χρονιές, ο Θεσπρωτός κινδυνεύει με διάλυση λόγω αδυναμίας εξεύρεσης νέας διοίκησης. Γι΄ αυτό κάνω έκκληση σε όσους αγαπούν την ομάδα και θέλουν να περνούν ένα ευχάριστο ποδοσφαιρικό κυριακάτικο απόγευμα τον χειμώνα, να παρουσιαστούν τη Δευτέρα 30 Ιουνίου (στις 8 μμ) στο ξενοδοχείο Angelika Pallas για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Δ.Σ. Θεσπρωτός

Ευάγγελος Παπανικολάου”

AO Τρίκαλα (ΕΠΣ Τρικάλων)

διαβάζουμε στο trikalascore.gr

Το τελευταίο διάστημα ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά, περί μετακόμισης του ΑΟΤ 1963, τόσο στον Αμπελώνα, όσο και στον Απόλλωνα Λάρισας και συγχώνευσης με τα εκεί σωματεία

Ωστόσο, ο ίδιος ο Χρήστος Ζαχόπουλος διαψεύδει όλα τα παραπάνω, υποστηρίζοντας ότι προς το παρόν δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Παράλληλα, όμως θα πρέπει να θεωρείται απίθανο και το ενδεχόμενο να κατεβάσει την ομάδα του ξανά στα Τρίκαλα, για λόγους που έχουν αναφερθεί ουκ ολίγες φορές.

Τώρα, τι ακριβώς μέλλει γενέσθαι θα φανεί στο προσεχές μέλλον.

Γλυφάδα (ΕΠΣ Αθηνών)

διαβάζουμε στη mikriliga.org

Τέλη του μήνα αναμένεται να γίνει η Γενική Συνέλευση της Γλυφάδας που θα καθορίσει και τις εξελίξεις ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στη Γ΄ Εθνική.

Θα συζητηθεί προφανώς η λύση και η εκκαθάριση της ΠΑΕ, προκειμένου να συσταθεί νέα διοίκηση που θα τρέξει την ομάδα στην ερασιτεχνική κατηγορία.

Εφόσον ο Γιώργος Μαργέτης συνεχίσει την ενασχόλησή του με την Γλυφάδα, όπως έπραξε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Football League, τότε δεν αποκλείεται να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία και ο Κυριάκος Μίχας.

Για την ώρα όλα είναι στον αέρα και η Γ.Σ. θα κρίνει πολλά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected