Κατηγορίες
Super League 1

Super League – 360 μοίρες για Κασάμι, το νέο status για Καπίνο και η νέα μεταγραφή στη Λειβαδιά!

cb4d9ee97c910aab3419eef0350131c3_L

Ολυμπιακός – Νέα “επιχείριση” Κασάμι!

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται και πάλι στην υπόθεση απόκτησης του Παϊτίμ Κασάμι από τον Ολυμπιακό, καθώς φαίνεται πως προχωρά το ντιλ…

Τις προηγούμενες μέρες όλα έδειχναν πως οι προσπάθειες των πρωταθλητών Ελλάδας για τον μέσο της Φούλαμ οδηγούνταν σε ναυάγιο, ωστόσο φαίνεται πως σημειώθηκε αλλαγή δεδομένων. Ο Ελβετός μέσος αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να βρεθεί στην Αθήνα το απόγευμα, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να υπογράψει. Η αρχική συμφωνία, πριν από αρκετές εβδομάδες και πριν προκύψουν διάφορα εμπόδια, έκανε λόγο για συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Τις επόμενες ώρες θα φανεί αν τελικά θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Παναθηναϊκός – “Κλωτσάει” ο Καπίνο

Αν και ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Στέφανο Καπίνο, ωστόσο ο νεαρός τερματοφύλακας δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με τους Πορτογάλους.

Ο 20χρονος διεθνής γκολκίπερ βρίσκεται στη Λισαβόνα και μιλά με τη διοίκηση των «λιονταριών», ωστόσο ακόμη δεν έχει επέλθει η συμφωνία. Το «τριφύλλι» έμεινε ικανοποιημένο από τα 2,5 εκατ. ευρώ που προσφέρει η Σπόρτινγκ, αλλά και από το ποσοστό μεταπώλησης που θα κρατήσει. Ωστόσο, αν ο Καπίνο δεν δώσει τα χέρια με τους Πορτογάλους, τα σενάρια είναι όλα ανοιχτά για την εξέλιξη της μεταγραφής, ακόμη και αυτό του ναυαγίου. Εντός της ημέρας πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Πανθρακικός – Αποχωρεί ο Μακρυδημήτρης

Μετά από τρία χρόνια στην Κομοτηνή, χώρισαν οι δρόμοι του Διονύση Μακρυδημήτρη με τον Πανθρακικό.

Οι «πράσινοι» δεν προχώρησαν στην ανανέωση του συμβολαίου του ο έμπειρος άσος είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την μη ανανέωση της συνεργασίας της  με τον Διονύση Μακρυδημήτρη. Όλοι μας τον ευχαριστούμε για τα 3 υπέροχα χρόνια στα οποία ήταν μέλος της ομάδας και του εύχονται ότι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Πλατανιάς – Δοκιμάζει παίκτες από…Τσέλσι!

5bee9ad0685ae69d2909fb9f2305ce00_L

Η αναζήτηση παικτών στον Πλατανιά συνεχίζεται και στις προπονήσεις συνεχίζονται οι δοκιμές, καθώς δύο παίκτες από τις ακαδημίες της Τσέλσι θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Γιάννη Χριστόπουλου.

Στα Χανιά θα βρεθούν ο 19χρονος επιθετικός Βάλτερ Φιγκέιρα και ο 20χρονος αμυντικός Νόρτεϊ Νόρτι, που θα προσπαθήσουν να πείσουν πως αξίζουν μια ευκαιρία. Παράλληλα, συνεχίζονται οι επαφές με παίκτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προκειμένου να στελεχωθεί το ρόστερ.

Λεβαδειακός – Δικός του ο Ζίτο!

Μια σημαντική μεταγραφή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Λεβαδειακός τις επόμενες μέρες, καθώς συμφώνησε με τον Μεκέμε Τάμλα Λατζί, γνωστό ως Ζίτο.

Πρόκειται για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό από την Ακτή Ελεφαντοστού, που πέρυσι αγωνιζόταν στη Μακάμπι Τίχβα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μπέβερεν και Λε Μαν. Με την εμπειρία του αναμένεται να δώσει λύσεις στο δημιουργικό παιχνίδι των Βοιωτών. Τις επόμενες μέρες ο Ζίτο αναμένεται στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια.

*με στοιχεία από το onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected