Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Απόλλων Σμύρνης – Πέντε μεταγραφές από το…πάνω ράφι!

cfcfe26bb36b6dbd0939228df1fc25e2_LΜε μια ανακοίνωση… πέντε μεταγραφές για τον Απόλλωνα Σμύρνης που επισημοποίησε τις μεταγραφές των Λαγού, Γκόλια, Χατζή, Γεωργιού και Καρακώστα.

Σαφώς και το πιο «βαρύ» όνομα είναι αυτό του Παναγιώτη Λαγού, με μεγάλη καριέρα σε Ηρακλή και ΑΕΚ πριν αγωνιστεί στη Βόρσκλα Πολτάβα τα τελευταία χρόνια, ενώ σημαντική είναι και η προσθήκη των Γκόλια και Χατζή. Εκτός αυτών των τριών, στον Απόλλωνα θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν και οι Γεωργίου και Καρακώστας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού Βασίλη Γκόλια και του αμυντικού μέσου, Κώστα Χατζή.

Οι 29χρονοι Βασίλης Γκόλιας και Κώστας Χατζής υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Στο παρελθόν ο πρώτος είχε αγωνιστεί στον Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο δεύτερος είχε φορέσει την φανέλα του Αιγινιακού, της Νίκης Βόλου και της Λάρισας.

Επίσης συμβόλαιο με τον Απόλλωνα Σμύρνης υπέγραψαν ο αμυντικός Γεώργιος Γεωργίου ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό, ο αμυντικός μέσος Γεώργιος Καρακώστας o οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Πεύκη, Καλλονή, και Λάρισα και ο μέσος Παναγιώτης Λαγός ο οποίος αγωνίστηκε στην Βόρσκλα Πολτάβα και ΑΕΚ».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected