Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

SKODA Ξάνθη – Τα τυπικά για Καρυπίδη, ακολουθεί ο Καπετάνος!

αρχείο λήψης (2)Το κενό που υπάρχει στην αμυντική γραμμή της Ξάνθης είναι αναμφίβολα σημαντικό. Ο Χοσέμι αποχώρησε, ο Σπύρος Βάλλας το ίδιο και βέβαια η ακριτική ομάδα, αφού πρώτα έβαλε στο ρόστερ της τον Χρήστο Λισγάρα, αναζήτησε έναν ακόμη αξιόπιστο κεντρικό αμυντικό.

Τον βρήκε στο πρόσωπο του Χρήστου Καρυπίδη, που μετά από μία μεγάλη καριέρα στην Σκωτία αλλά και στην Κύπρο, με την φανέλα της Ομόνοιας, του ΑΠΟΕΛ, αλλά και του Απόλλωνα Λεμεσού, επιστρέφει στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Η «μάχη» για την Ξάνθη δεν ήταν εύκολη, καθώς τον παίκτη διεκδικούσε και ο Παναιτωλικός, εδώ μάλιστα και πολύ καιρό. Παρ όλα αυτά, οι Ξανθιώτες προσέγγισαν με τον σωστό όπως αποδείχθηκε τρόπο τον «Κάρυ», τον έπεισαν για τις προθέσεις και τις φιλοδοξίες τους, ενώ το γεγονός πως η Ξάνθη βρίσκεται κοντά στην γενέτειρα του παίκτη, έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ο Καρυπίδης, έλυσε χθες την συνεργασία του με τον Απόλλωνα Λεμεσού και σήμερα θα βρίσκεται εκεί, όπου και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ακριτική ομάδα, που βάζει έτσι στην μηχανή της έναν έμπειρο και αξιόλογο βεβαίως κεντρικό αμυντικό.

Παίρνει σειρά ο Καπετάνος

Ο επόμενος που πιθανώς θα πάρει σειρά στις μεταγραφικές κινήσεις της Ξάνθης θα είναι ο Παντελής Καπετάνος. Μέσα από τις δηλώσεις του στο «Μ» (σελ. 18) ομολογεί και ο ίδιος ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα της Ξάνθης, που αναμένεται εντός των ημερών να ολοκληρώσει αυτή την κίνηση και να τον βάλει στο δυναμικό της. Με τον τρόπο αυτό θα κλείσει και η θέση στην κορυφή της επίθεσης, που έμεινε ορφανή μετά την αποχώρηση του Σολάρι.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected