Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ο μεταγραφικός…πυρετός (11/7)

141814

Παναιτωλικός – Ανακοίνωση Μπεχαράνο!

Στον Παναιτωλικό θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Βολιβιανός αμυντικός, Ντιέγκο Μπεχαράνο πού την Παρασκευή (11/7) ανακοινώθηκε από τον σύλλογο του Αγρίνιου.

Ο διεθνής άσος αναμένεται να καλύψει το κενό που άφησε ο Γκάλο -κατά πρώτο λόγο- και μετά ο Μπακάκης, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στη, Στρόνγκεστ, ομάδα της χώρας του.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

«Ο Ντιέγκο Μπεχαράνο υπέγραψε σήμερα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό. Είναι γεννημένος στις 24.08.1991, διεθνής με την Εθνική Βολιβίας και αγωνίζονταν στην Στρόνγκεστ».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μπεχαράνο, τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να μπορέσω να κάνω ότι καλύτερο για την ομάδα. Έχω μάθει ότι ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα με στόχους. Θέλω να δώσω ακόμα περισσότερα από όσα περιμένει από μένα η ομάδα και με την απόδοσή μου να δώσω τη δυνατότητα στο κόσμο του Παναιτωλικού και στους Έλληνες φιλάθλους να γνωρίσουν και να αξιολογήσουν το ποδόσφαιρο της Βολιβίας. Επίσης θέλω να δώσω χαρά στους φιλάθλους μας και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία».

Λεβαδειακός – Επίσημα Τομάς!

Μετά τη σεζόν 2011/12, ο Χαβιέ Τομάς επιστρέφει στον Λεβαδειακό, όπως ανακοίνωσε οι Βοιωτοί. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός τις τελευταίες δυο αγωνιστικές χρονιές έπαιζε στην Γαλλική, Τούρ.

Όπως ανακοίνωσαν οι «πράσινοι»:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χαβιέ Τομάς. Ο Γάλλος αμυντικός επέστρεψε στην ομάδα μας, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε τη σεζόν 2011-2012. Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους έπαιξε στη Γαλλική Τούρ».

Ατρόμητος – Αυτός είναι ο εκλεκτός για την επίθεση!

e38e6e73f63d0d98879ed096e9ce45bf_L

Η προετοιμασία του Ατρόμητου συνεχίζεται στο Πήλιο, όμως, ακόμα δεν έχει αποκτηθεί ο βασικός επιθετικός της ομάδας του Γιώργου Παράσχου. Ο πρώτος στόχος αρχικά για τους Περιστεριώτες ήταν ο Γάλλος Ματιέ Ντουαμέλ, ενώ έπαιξε δυνατά κι η περίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλου πριν αυτός καταλήξει στον ΟΦΗ. Τελικά, η ομάδα του Περιστερίου στράφηκε σε άλλες λύσεις, όπως αυτή του… μπαμ με τον Τζεμπούρ το οποίο όμως δεν θα γίνει λόγω ΑΕΚ, και καταλήγει όπως φαίνεται στον Τότο Ταμούζ!

Ο 26χρονος επιθετικός γεννήθηκε στη Νιγηρία αλλά σε πολύ μικρή ηλικία βρέθηκε στο Ισραήλ με την οικογένειά του, αφού ο πατέρας του Κλεμέντε Τεμίλε, έπαιζε ποδόσφαιρο και πήρε μεταγραφή για την Μπεϊτάρ Νετάνια. Ο Τότο Ταμούζ μεγάλωσε και ανδρώθηκε και ποδοσφαιρικά στο Ισραήλ, πήρε την υπηκοότητα της χώρας κι έχει παίξει 10 φορές με την Εθνική της ομάδα σκοράροντας 2 φορές! Η καριέρα του άρχισε στην Χαποέλ Πετάχ Τίκβα, συνεχίστηκε στις Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Χάποελ Τελ Αβίβ και Ουράλ Σβερντλόβσκ, ενώ την περσινή χρονιά έπαιξε στην Πετρολούλ της Ρουμανίας με την οποία είχε 3 γκολ σε 14 αγώνες.

Κέρκυρα – “Πακέτο” και οι δύο παίκτες

Από την Πέμπτη (10/07) είχαμε αναφέρει πως η Κέρκυρα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σκοπιανού μπακ, Αλεξάντερ Λαζέφσκι και φαίνεται πως όχι απλά έχει βάση το σενάριο που κυκλοφόρησε αλλά ο παίκτης είναι και πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τους «Φαίκες». Εκτός, όμως, από τον 26χρονο άσο, στο στόχαστρο της ομάδας του Γρηγορίου είναι και ο Σάσα Καϊκούτ.

Ο 30χρονος Σέρβος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από ομάδα της Κίνας στην οποία αγωνιζόταν και είναι έτοιμος να υπογράψει με την Κέρκυρα. Την τελευταία σεζόν ο Καϊκούτ είχε 16 συμμετοχές και 9 τέρματα στο κινεζικό πρωτάθλημα, ενώ στο παρελθόν είχε αξιόλογες εμφανίσεις με τις Κάρλοβατς, Ζαντάρ, Πομόρατς, Σερίφ Τίρασπολ, Μαπκού και Σέλικ Ζένιτσα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως αμφότεροι είναι πολύ πιθανό τα επόμενα 24ωρα να ανακοινωθούν από τους «Φαίακες» και να πάνε στα «3-5 Πηγάδια» για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας.

SKODA Ξάνθη – Αποχώρησαν τρεις, δύο στόχοι από Γιάννινα

Στην αποδέσμευση τριών παικτών της προχώρησε η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη επισημαίνοντας -με σχετική ανακοίνωση – ότι δεν έχει σχέση με την απόφαση αυτή ο Σάκης Τσιώλης.  Ο λόγος για τους Δουμάνη, Τορομανίδη και Γκαγκολάρι.

H ΠΑΕ στην ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνει ότι την αποκλειστική ευθύνη για την αποδέσμευση των παικτών αυτών την έχει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Παπαδημητρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Ακριτών»:

«Ο προπονητής μας Σάκης Τσιώλης δεν έχει καμία σχέση και συμμετοχή στην αποδέσμευση των τριών ποδοσφαιριστών μας Δουμάνη, Τορομανίδη και Γκαγκολάρι. Αυτή είναι μία αξιολόγηση προσωπικά δική μου με βάση την παρουσία των παιδιών αυτών τα τελευταία χρόνια στην ομάδα και για την οποία θα κριθώ. Εύχομαι στα παιδιά αυτά καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»

Την ίδια ώρα, πακέτο τους Εμιλιάνο Βίλα όσο και ο Άντι Λίλα του ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να πάρει στην Ξάνθη ο Σάκης Τσιώλης.

Ο τεχνικός των ακριτών έχει αρχίσει να σχεδιάζει την ομάδα της νέας περιόδου και μετά τις πρώτες προσθήκες που ανακοινώθηκαν για το κέντρο της άμυνας, με την απόκτηση των Λισγάρα και Καρυπίδη, εξετάζει και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τις υπόλοιπες γραμμές. Είναι δεδομένο πως ο Τσιώλης θέλει στην Ξάνθη κάποιους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και οι δυο πρώην άσοι του ΠΑΣ είναι τέτοιες περιπτώσεις.

Τόσο ο Εμιλιάνο Βίλα όσο και ο Άντι Λίλα έμειναν ελεύθεροι και δεν θα έλεγαν όχι στο να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Ελλάδα. Ο Τσιώλης φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτησή τους και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Παναθηναϊκός – Κοντά σε Μάιντς ο Καπίνο

Προς τη Μάιντς οδεύει ο Στέφανος Καπίνο. Ο γερμανικός σύλλογος προσφέρει στον Παναθηναϊκό ένα ποσό λίγο πάνω από τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Όσα έδινε και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, αλλά με αυτήν την πρόταση μένει ικανοποιημένος και ο παίκτης, διότι εφόσον πει το «ναι» θα λαμβάνει 450.000 ευρώ ετησίως, ενώ τα «λιοντάρια» έφτασαν μέχρι τις 330.000, δηλαδή 70.000 λιγότερο από όσα χρήματα ήθελε ο Καπίνο.

Επιπλέον, βλέπει ότι στη Μάιντς έχει περισσότερες πιθανότητες να παίξει, διότι αποτελεί παρελθόν ο γνωστός μας από το πέρασμα του από Πανιώνιο και ΠΑΟΚ, Ντάριο Κρέσιτς. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκε στη Γερμανία για να συζητήσει το μέλλον του, ενώ θεωρείται καθοριστική ημέρα η Παρασκευή.

Πάντως, δεν πρόκειται για 100% κλεισμένη υπόθεση, διότι υπάρχει κινητικότητα και από άλλη ομάδα για τον Καπίνο, που κατά τα φαινόμενα είναι η Σοσιεδάδ, η οποία έχει δείξει ενδιαφέρον εδώ και κάποιες ημέρες.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει έτοιμη τη λύση ξένου και έμπειρου τερματοφύλακα για την περίπτωση που αποχωρήσει ο βασικός του τερματοφύλακας, τη σεζόν που έφυγε.

*με στοιχεία από onsports.gr και sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected