Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μακροχώρι – Στο Κοκκινόχωμα ο Τριανταφυλλίδης, την ελευθέρας τρεις παίκτες!

1958058_10203427175068557_81589579_nΔεν άργησε να βρει τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη ο Μωυσής Τριανταφυλλίδης! Ο 27χρονος μεσοαμυντικός αποχώρησε πριν λίγες μέρες από την ομάδα του Μακροχωρίου και την Τετάρτη 9/7 συμφώνησε με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος Καβάλας, που κατάφερε να παραμείνει στη Γ Εθνική της νέας περιόδου, τερματίζοντας στην 5η θέση του 1ου ομίλου δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Μωυσής Τριανταφυλλίδης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης, ενώ ως μέλος των Μικτών Ομάδων κατάφερε να λάβει κλήση για την Εθνική Παίδων. Ακολούθησε η μεταγραφή στον Ιωνικό, όταν οι Νικαιώτες αγωνίζονταν ακόμη στην Α’ Εθνική, με τον οποίο έκανε μόλις μια συμμετοχή, αλλά κατάφερε να πάρει προαγωγή για την Εθνική Νέων!

Ακολούθησε ο Εθνικός Πειραιά στη Γ’ Εθνική, ο Σαρωνικός και ο Απόλλων Αθηνών, ενώ τον Ιούλιο του 2008 επέστρεψε στη Βόρεια Ελλάδα και στον Εθνικό Κατερίνης (Γ’ Εθνική), έχοντας 30 συμμετοχές και ένα γκολ.

Πέρασε ακόμη από Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών (7 συμμετοχές) και Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, ενώ πέρυσι ήταν στο ρόστερ του Μακροχωρίου έχοντας 8 συμμετοχές και 332 αγωνιστικά λεπτά.

Άλλοι τρεις έμειναν ελεύθεροι

Εκτός του 27χρονου αμυντικού, η διοίκηση του Μακροχωρίου παρέδωσε την ελευθέρας στους Ηλία Ελευθεριάδη (26 συμμετοχές, 2020 αγωνιστικά λεπτά 3 γκολ), Γιάννη Πιέτρα (23 συμμετοχές, 2029 λεπτά συμμετοχής, 1 γκολ) και Κώστα Μαλέσιο (3 συμμετοχές, 270 λεπτά συμμετοχής). Και οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν ξεκινήσει τις επαφές με συλλόγους που ενδιαφέρονται για την απόκτηση τους ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεχιστούν οι επαφές της διοίκησης με παίκτες που επιθυμούν να αποχωρήσουν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected