Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά – Απίστευτα πράγμα στη ΓΣ, παρουσία αστυνομίας η τέλεση της!

e747d42ca54d8351307c242f5bf166fc_LΣτα χέρια κόντεψαν να πιαστούν Πεπελίδης και Ουσταμπασίδης στο περιθώριο του Γενικής Συνέλευσης του ΑΓΣ, ενώ χρειάστηκε αστυνομική παρέμβαση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα! Με μιάμιση ώρα καθυστέρηση έγινε το Σάββατο η Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση του Α.Γ.Σ. Καστοριάς που έλαβε χώρα στην αίθουσα Συνεδρίασεων του Δημαρχείου Καστοριάς.

Και ο λόγος ήταν οι έντονες φραστικές αντιπαραθέσεις και από τις δύο πλευρές (ακόμη και επί προσωπικού), του νυν προέδρου της ομάδας Νίκου Πεπελίδη και του τέως κ. Ουσταμπασίδη, ενώ λίγο έλειψε να πιαστούν για τα καλά στα χέρια. Αρκεί να φανταστεί κανείς ότι ζητήθηκε η συνδρομή της αστυνομίας και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καστοριάς όπου και οι δυο άνδρες αλληλομηνύθηκαν.

Μάλιστα, το κλίμα ήταν τόσο τεταμένο από την αρχή, ενώ το “παρών” έδωσαν ποδοσφαιριστές της ομάδας με τους οικείους τους, αλλά και πολύς κόσμος που δεν είχε το δικαίωμα να το κάνει.

Ωστόσο, παρά το σκηνικό πολέμου που έστησαν παράγοντες, οι οποίοι συντηρούν… φαντάσματα του παρελθόντος, ο κ. Πεπελίδης μετά το Αστυνομικό Τμήμα επέστρεψε στον χώρο της Συνέλευσης όπου και έγινε ο απολογισμός της περσινής χρονιάς και εγκρίθηκε και ο προγραμματισμός για την νέα σεζόν.

*mikriliga.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected