Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Το…γαλλικό κλειδί για ΠΑΟΚ, ο πορτιέρο του Ατρομήτου και ο Νέρι Καστίγιο!

120823Πανθρακικός – Τρεις οι στόχοι, “ναυάγιο” με Γκσπούρνινγκ 

Δεν θα αγωνιστεί στον Πανθρακικό ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ και αυτό αναγκάζει τους ιθύνοντες του συλλόγου να ψάξουν και άλλες λύσεις για την κάλυψη στον «άσο».

Συγκεκριμένα, δεν επήλθε συμφωνία με τον Αυστριακό τερματοφύλακα, αφού δεν προχώρησαν στο «ψητό» οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πλέον οι Ακρίτες ψάχνουν για τον ιδανικό γκολκίπερ στην αγορά της Γαλλίας.

Από εκεί και πέρα, ο Άκης Μάντζιος έχει δώσει την εντολή στους συνεργάτες του – πέρα από το θέμα του τερματοφύλακα – να ασχοληθούν και για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός χαφ.

Νίκη Βόλου – Πλησιάζει ο Προπένκο!

Σύμφωνα με πηγές από το Καζακστάν η Νίκη Βόλου ασχολείται και πάλι με την περίπτωση του Ντενίς Προπένκο.

Η υπόθεση του Καζάκου μεσοεπιθετικού παρουσιάζεται αρκετά προχωρημένη, με την ολοκλήρωση της μεταγραφής να είναι αρκετά κοντά.

Πάντως, ο 23χρονος διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες του Καζακστάν, δεν ανακαλύφθηκε τώρα. Στις αρχές του καλοκαιριού φερόταν και τότε ως στόχος του συλλόγου της Νέας Βόλου, αλλά η μεταγραφή «χάλασε».

ΠΑΟΚ – Κοντά στην απόκτηση Μολό (vid)

Κοντά στην απόκτηση του Γιοάν Μολό (φωτ επάνω) βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την τρίτη μεταγραφή του μετά τον Γκολάσα και τον Ρατς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Θεσσαλονικείς έχουν συμφωνήσει σε όλα με τη Νανσί για τον δανεισμό του Γάλλου μεσοεπιθετικού, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να παίξει στα άκρα της επίθεσης και πίσω από τον σέντερ φορ.

Η μοναδική διαφορά, η οποία δεν είναι ικανή να ναυαγήσει τις διαπραγματεύσεις, είναι η οψιόν αγοράς του 25χρονου παίκτη, αφού ο «Δικέφαλος του Βορρά» προτείνει μισό εκατ. ευρώ λιγότερο από τα 2 εκατ. ευρώ που αξιώνει ο γαλλικός σύλλογος.

Εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, ο παίκτης θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί στις ιατρικές εξετάσεις και αφότου υπογράψει θα πάει στην Ολλανδία για να τεθεί στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη ή θα πάει κατευθείαν στο Ούστερμπεκ.

http://youtu.be/aanx9dTw1_4

Λεβαδειακός – Τη “χρυσή τομή” με τρεις

Από αύριο ξεκινά το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας του Λεβαδειακού, με τον προορισμό που θα έχει η ομάδα να είναι το Καρπενήσι.

Τα πρόσωπα που απαρτίζουν την αποστολή είναι γνωστά, αν και υπάρχει περίπτωση να υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση, ακόμη και σήμερα.

Οι Ζίτο, Μάντζιος και Τόμας θα ακολουθήσουν κανονικά την ομάδα στο Καρπενήσι.

Σε ότι έχει να κάνει με τις λύσεις των συμβολαίων των Ιωαννίδη, Καπό και Γιάντση, οι διοίκηση των Βοιωτών θα επιδιώξει άμεσα να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να μείνουν ελεύθεροι.

Ατρόμητος – Σήμερα “κληρώνει” για Γκορμπούνοφ

114606

Κάτοικος… Περιστερίου αναμένεται να γίνει ο Αντρέι Γκορμπούνοφ, ο οποίος προπονείται με τον Ατρόμητο, αφήνοντας καλές εντυπώσεις και την Τετάρτη (16/7) είναι πιθανό να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Η προσθήκη του 31χρονου γκολκίπερ θα είναι η τελευταία για την τριάδα των πορτιέρο και πλέον το… βάρος πέφτει στην επίθεση, που ο «εκλέκτος» θα είναι από το εξωτερικό κατά πάσα πιθανότητα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γκορμπούνοφ αγωνιζόταν στην Μπάτε Μπορίσοφ, ενώ έχει περάσει και από τη Ντιναμό Μίνσκ.

Βέροια – Αλλαγή δεδομένων με Μαλονγκά

Στην Ελλάδα είναι πιθανό να βρεθεί σύντομα ο Ντομινίκ Μαλονγκά για λογαριασμό της Βέροιας.

Ο Γάλλος φορ φημολογείται πως θα αφιχθεί την Τετάρτη (16/7), ώστε να επισημοποιήσει την προφορική συμφωνία που έχει με τους Ημαθιώτες.

Ο 25χρονος ανέβαλε συνεχώς την άφιξή του στη «Βασίλισσα του Βορά» για προσωπικό πρόβλημα, το οποίο φαίνεται να έχει λύσει.

Καλά στοιχεία δείχνει ο υπό δοκιμή Καμερουνέζος, ενώ στο τεχνικό τιμ της Βέροιας εντάχθηκαν ο Σαριόγλου (βοηθός, μεταφραστής) και ο Ισπανός Σολάνα (γυμναστής).

ΑΕΛ Καλλονής – Το…παλεύει για Καστίγιο!

103301

Ο Νέρι Καστίγιο ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς η διοίκηση της Ράγιο Βαγιεκάνο, στη οποία ανήκει, του ζήτησε να αναζητήσει ομάδα για να φύγει.

Έτσι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει βγει στη μεταγραφική αγορά για αναζήτηση συμβολαίου και μία από τις ομάδες στις οποίες προτάθηκε είναι η Καλλονή.

Πλέον η περίπτωση του εξετάζεται από τη διοίκηση και αναμένεται να δούμε τι αν θα αποκτηθεί. Αυτή τη στιγμή πάντως στη Μυτιλήνη έχουν δώσει προτεραιότητα στην απόκτηση τερματοφύλακα και αμυντικού χαφ.

Εργοτέλης – Δημοσιεύματα για Μπελαϊντ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Εργοτέλη βρίσκεται ο Χαμπίμ Μπελαΐντ. Αυτό προκύπτει από δημοσίευμα της αλγερινής εφημερίδας «Buteur», η οποία και αποκάλυψε το συγκεκριμένο θέμα.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός ανήκει στην MC Alger, στην οποία πέρσι είχε 17 συμμετοχές, και το συμβόλαιό του λήγει το 2016.

Όσον αφορά τώρα τον Nτιέγκο Ρομάνο, δεν δέχθηκε την πρόταση που κατέθεσαν οι Ηρακλειώτες και σήμερα θα ανακοινωθεί η αποχώρησή του από την ομάδα.

Όπως γράφει η SportDay, ο Αργεντινός επιθετικός χαφ αισθάνεται πικραμένος, αφού αναγκάζεται μετά από έξι χρόνια να φύγει από την Κρήτη και όλα δείχνουν ότι οδεύει προς Κύπρο, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

*με στοιχεία από το sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected