Κατηγορίες
BET

Betarades,gr – Δε χάνει η Κλίφτονβιλ, «κρατάει» η Σάντα Κρουζ

champions_league_proΤο Μουντιάλ ολοκληρώθηκε και πλέον επανερχόμαστε σε… φυσιολογικούς για το καλοκαίρι στοιχηματικούς ρυθμούς. Στο κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας σήμερα ξεχωρίζουν οι αγώνες για το 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και αυτοί για τη Β’ κατηγορία της Βραζιλίας, η οποία ξεκινά εκ νέου σήμερα μετά τη διακοπή.

Δε χάνει η Κλίφτονβιλ

Ξεκινάμε τα σημερινά μας Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ από τον αγώνα Κλίφτονβιλ – Ντεμπρετσένι, με την επιλογή μας να είναι το «1Χ» σε απόδοση 2.25. Στις τάξεις της Κλίφτονβιλ επικρατεί παροξυσμός εν όψει της αναμέτρησης με τη Ντεμπρετσένι, με τα περισσότερα εισιτήρια να έχουν ήδη πουληθεί και το sold out να θεωρείται δεδομένο (το γήπεδο Solitude χωράει μόλις 5442 θεατές), ενώ την περασμένη σεζόν οι «κόκκινοι» κατέκτησαν το πέμπτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους. Απέναντί της η Κλίφτονβιλ θα βρει τους Ούγγρους, οι οποίοι θα αγωνιστούν για έβδομη φορά στα προκριματικά της κορυφαίας διοργάνωσης σε επίπεδο συλλόγων, στους ομίλους της οποίας έδωσαν μία φορά το «παρών». Θα πάμε με τον ενθουσιασμό των Βορειοϊρλανδών που θεωρούμε ότι σήμερα θα καταφέρουν, τουλάχιστον, να μην ηττηθούν.

Ραμποτνίσκι με κάλυψη

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Ραμποτνίσκι – Ελσίνκι στο οποίο θα πάμε με τον «1DNB» σε απόδοση 2.45 (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Μετά από έξι χρόνια η Ραμποτνίσκι κατέκτησε το τέταρτο πρωτάθλημα Σκοπίων και πήρε το εισιτήριο για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που θα διεκδικήσει την είσοδό τους στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης σε επίπεδο συλλόγων στον πλανήτη, έχοντας πραγματοποιήσει την καλύτερη πορεία της τη σεζόν 2006/07. Τότε είχε ξεκινήσει από τον πρώτο προκριματικό γύρο, απέκλεισαν τις Ντούντελαντζ και Ντεμπρετσένι, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στον τρίτο από τη Λιλ με συνολικό σκορ 4-0. Η Ελσίνκι, από την άλλη, αποτελεί τη μόνιμη πρωταθλήτρια της Φινλανδίας και ρίχνεται στη μάχη με όνειρο τη συμμετοχή της για δεύτερη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το έργο της, ωστόσο, σήμερα στα Σκόπια είναι δύσκολο και οι γηπεδούχοι έχουν τις δυνατότητες να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με χάντικαπ η Σάντα Κρουζ

Τέλος, από τη Β’ Βραζιλίας κρατάμε το ματς Βάσκο Ντα Γκάμα – Σάντα Κρουζ, με την επιλογή μας να είναι η Σάντα Κρουζ με χάντικαπ +1 σε απόδοση 1.91 (Το στοίχημά επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της Σάντα Κρουζ. Αν η Σάντα Κρουζ ηττηθεί με 1 γκολ διαφορά τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά). Με μόλις τρεις νίκες σε 10 αγωνιστικές, ουδείς στη Βάσκο Ντα Γκάμα μπορεί να είναι ικανοποιημένος. Οι γηπεδούχοι αποτελούν ένα απ’ τα πολύ μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την απευθείας επάνοδο στη Serie A, ωστόσο μέχρι στιγμής δε δείχνουν ικανοί να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Το ρεκόρ τους είναι 3-5-1, ο απολογισμός τερμάτων 12-6 και η γκρίνια περισσεύει.

Στον αντίποδα, δίχως αμφιβολία, η Σάντα Κρουζ αποτελεί τη μεγαλύτερη έκπληξη των πρώτων 10 αγωνιστικών. Στην πρώτη της παρουσία στη Serie B, είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει αήττητη, μετράει ρεκόρ 3-7-0 και έχει κερδίσει τη συμπάθεια των περισσότερων ουδέτερων παρατηρητών του πρωταθλήματος. Η πολύ καλή αμυντική λειτουργία της αποτελεί “όπλο” ακόμη και σε κακές μέρες, αν και στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές βρήκε λύσεις επιθετικά και πήρε σερί νίκες. Δίκαια βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, μόλις στο -2 απ’ την πρώτη τριάδα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων της ημέρας και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων μέσω του Livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected