Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – Ο…παλαβός Κεντίρα, ο “χορός” για Σαμαρά και η ονειρική πρόταση για Ροντρίγκεζ!

122047Τσέλσι – Κι άλλος παίκτης από Ατλέτικο!

Ακόμη έναν ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Μαδρίτης ετοιμάζεται να προσθέσει στο ρόστερ της Τσέλσι ο Ζοσέ Μουρίνιο. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει βάλει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Φιλίπε Λούις.

Ο Βραζιλιάνος μπακ θα είναι ο τέταρτος παίκτης των «ροχινμπλάνκος» που θα πάρουν οι Λονδρέζοι μετά τους Ντιέγκο Κόστα, Τιάγκο και Τιμπό Κουρτουά.

Οι τρεις πρώτοι θα είναι όλοι τους στην έναρξη της προετοιμασάις των «μπλε», αλλά η εφημερίδα «Marca» αποκαλύπτει ότι η υπόθεση είναι στην τελική της ευθείας, με την μεταγραφή να ολοκληρώνεται από τη στιγμή που η Τσέλσι δώσει τα 20 εκατ. ευρώ για τον Λουίς που δεν… έπεισε τον Σκολάρι να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της Βραζιλίας για το πρόσφατο Μουντιάλ.

Άρσεναλ – “Τρελές” απαιτήσεις από Κεντίρα!

Δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του Σάμι Κεντίρα (φωτ επάνω) η Άρσεναλ, σύμφωνα με το ESPN. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ προβληματίζεται για τα λεφτά που επιθυμεί η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Επίσης «αγκάθι» αποτελούν και τα χρήματα που θέλει ο ίδιος, καθώς επιθυμεί 350.000 ευρώ εβδομαδιαίως, όσα παίρνει ο Μεσούτ Εζίλ και προσεχώς ο Αλέξις Σάντσες.

Οι Λονδρέζοι έχουν αποκτήσει ήδη τον Ματιέ Ντεπισί (Νιούκαστλ), τον Αλέξις Σάντσες (Μπαρτσελόνα) και φημολογείται πως είναι κοντά στην απόκτηση του Νταβίντ Οσπίνα (Νις).

Γιώργος Σαμαράς – “Πάρτι” γύρω από το όνομα του!

Ήδη πριν από το Μουντιάλ ο Γιώργος Σαμαράς είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από την Ευρώπη και όχι μόνο. Το Παγκόσμιο Κύπελλο και το πέναλτι που έδωσε την πρόκριση στην Εθνική ελλάδας στους «16», τον έκανε ακόμη πιο γνωστό στα μάτια των ατζέντηδων.

Πλέον τα ονόματα ευρωπαϊκών ομάδων που έχουν ακουστεί μόνο λίγα και αμελητέα, δεν είναι.

Μπεσίκτας, Ατλέτικο, Λάτσιο, Σαμπντόρια, Σεβίλλη και Έβερτον είναι αυτές που έχουν ακουστεί πιο έντονα για την απόκτηση του. Ενώ ακόμη και η Σέλτικ έκανε κρούση για την παραμονή του, αν και έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό.

Σεβίλλη και Έβερτον δεν έχουν κινηθεί ακόμη για την αγορά επιθετικού, σε αντίθεση με τις άλλες και δεν αποκλείεται να μπουν πιο δυνατά για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Πάντως, σύμφωνα με την SportDay και τη στήλη «τρελός του χωριού», ο Έλληνας διεθνής έχει στα χέρια του δύο επίσημες προτάσεις.

Η μία από ομάδα δεν είναι από την Ευρώπη, αλλά προσφέρει πολύ καλό συμβόλαιο, ενώ η άλλη είναι ευρωπαϊκό κλαμπ και μάλιστα με καλό όνομα.

Μπαρτσελόνα – Τα…ρέστα της για Ροντρίγκεζ!

JAMES

Το καλοκαίρι του 2013 η Μπαρτσελόνα ήταν η μεγάλη νικήτρια στη “μάχη” που έδωσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Νεϊμάρ και έναν χρόνο αργότερα οι Καταλανοί φιλοδοξούν να κάνουν νέο… χουνέρι στο αντίπαλο δέος του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Στο επίκεντρο της… διαμάχης τους βρίσκεται αυτή τη φορά ο Χάμες Ροντρίγκες, με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό της Μονακό να πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στα γήπεδα της Βραζιλίας με τη φανέλα της Κολομβίας και να εκτοξεύει κατακόρυφα τη φήμη και το κασέ του.

Οι αρχικές απαιτήσεις της Μονακό ήταν στα 75.000.000 ευρώ και η Ρεάλ εμφανίστηκε διατεθειμένη να προσφέρει 60.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Μπαρτσελόνα δείχνει έτοιμη για το “κόλπο γκρόσο”.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η “El Confidencial”, οι Καταλανοί κατέθεσαν πρόταση ύψους 90.000.000 ευρώ στους Μονεγάσκους για να “καπαρώνουν” τον παίκτη το καλοκαίρι του 2015 (δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο με τους Γάλλους), γεγονός που φέρεται να ικανοποιεί και τον Ροντρίγκες καθώς έχει δηλώσει πρόσφατα πως επιθυμεί να παίξει για μία ακόμα σεζόν στη Ligue 1 με τη Μονακό.

Το ίδιο μέσο συμπληρώνει μάλιστα πως η Μπαρτσελόνα δεν… καίγεται για να αποκτήσει τον παίκτη σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο από τη στιγμή που με την έλευση του Σουάρες διαθέτει μία πανίσχυρη επιθετική γραμμή με την τριπλέτα των Μέσι-Σουάρες-Νεϊμάρ.

*με στοιχεία από sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected