Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Πιερία – Απίστευτο σκηνικό με πρωταγωνιστή πρόεδρο ομάδας και τον δήμαρχο!

imagesΈντονο φραστικό επεισόδιο που κατέληξε σε βιαιοπραγία του δημοτικού συμβούλου της ελάσσονος αντιπολίτευσης και προέδρου των Διόσκουρων Κατερίνης, Γιώργου Κοκαβίδη κατά του δημάρχου Κατερίνης σημειώθηκε χθες το βράδυ στο δημαρχείο, λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Tο πρωτοφανές περιστατικό συνέβη όταν ο Σάββας Χιονίδης εξερχόμενος από το γραφείο του συνάντησε τον Γ. Κοκαβίδη, ο οποίος φέρεται να υποστήριξε σε προγενέστερο χρόνο πως “θα στείλει το δήμαρχο στη φυλακή”.

Ο δήμαρχος ζήτησε να μάθει ποιοι είναι οι λόγοι που ο Γ. Κοκκαβίδης διαδίδει κάτι τέτοιο και εκείνος με τη σειρά του – όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες – άρχισε να του απαντά σε έντονο τόνο, τον εξύβρισε, τον έφτυσε και στο τέλος τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων – μπροστά στο περιστατικό ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι Στέργιος Μπουσνάκης και Χρήστος Καραφουλίδης και ο γεν. γραμματέας Βαλάντης Θεοδώρου – δεν δόθηκε συνέχεια στο περιστατικό. Στο μεταξύ είχε κληθεί η αστυνομία, αλλά ο Γ. Κοκκαβίδης είχε αποχωρήσει από το δημαρχείο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως μετά ο Σ. Χιονίδης μετέβη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, όπου κατήγγειλε το γεγονός.

http://www.olympiobima.gr/

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected