BET

Betarades.gr – Με Τσάμπιονς Λιγκ και Βραζιλία

champions_league_proΗ ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται την Τετάρτη με το ενδιαφέρον να στρέφεται όσον αφορά την Ευρώπη στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού έχουμε δραστηριότητα σε Βραζιλία και Η.Π.Α. Περισσότερες, σαφώς, οι επιλογές στο αυριανό κουπόνι και με ελληνικό ενδιαφέρον μάλιστα, καθώς την Πέμπτη ο Αστέρας Τρίπολης ρίχνεται στη «μάχη» του Γιουρόπα Λιγκ, αντιμετωπίζοντας τη φινλανδική Ροβανιέμι.

Κερδίζει η Ντιναμό

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και το παιχνίδι Ντιναμό Τιφλίδας – Ακτόμπε στο οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.00. Το ντεμπούτο του Μίχαλ Μπίλεκ στον πάγκο της Ντιναμό Τιφλίδας αποτελεί τη μεγάλη είδηση για τους πρωταθλητές Γεωργίας στο σημερινό ματς. Ο 49χρονος Τσέχος τεχνικός, ο οποίος έχει κοουτσάρει στο πρόσφατο παρελθόν την Εθνική ομάδα της χώρας του, τόνισε μεταξύ άλλων στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το σημερινό ματς: «Ο στόχος μας είναι απλός. Να σκοράρουμε ένα γκολ περισσότερο από την αντίπαλη ομάδα». Η Ντιναμό έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια στο διάστημα της προετοιμασίας, μετρώντας μία νίκη και μία ήττα. Η Ακτόμπε, από την πλευρά της, θα παραταχθεί με ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Βρίσκεται σε φουλ αγωνιστική δράση, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα είναι «δεμένη» και δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος «πονοκέφαλος». Οι Καζάκοι οδηγούν την κούρσα στο εγχώριο πρωτάθλημα, έχοντας συγκεντρώσει 39 βαθμούς σε 20 ματς (στο +3 από τη 2η Καϊράτ). Βέβαια, από τον Ιούνιο και μετά παρουσιάζουν μία «κοιλιά» στην απόδοσή τους, καθώς «τρέχουν» σερί 1-4-2 στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος και θεωρούμε ότι σήμερα οι Γεωργιανοί έχουν τον πρώτο λόγο.

Σεντ Πάτρικς με χάντικαπ

Συνεχίζουμε με το Τσάμπιονς Λιγκ και τον αγώνα Λέγκια Βαρσοβίας – Σεντ Πάτρικς, με την επιλογή μας να είναι η Σεντ Πάτρικς με χάντικαπ +2 σε απόδοση 1.91 (Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή ήττας της Σεντ Πάτρικς με 1 γκολ διαφορά. Αν η Σεντ Πάτρικς ηττηθεί με 2 γκολ διαφορά τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Η Λέγκια είναι το φαβορί, όντας πολύ πιο έμπειρη, καθώς συμμετέχει σχεδόν κάθε σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο πρώτο φετινό της επίσημο παιχνίδι ηττήθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ απ’ τη Ζάβιζα με 3-2. Το παιχνίδι πήγαινε για παράταση (ισοφάρισε δύο φορές η Λέγκια), αλλά η Ζάβιζα σκόραρε στο 90′ και κατέκτησε το τρόπαιο. Έπειτα από 11 χρόνια, από την άλλη, η Σεντ Πάτρικς κατέκτησε την κορυφή στο ιρλανδικό πρωτάθλημα και μαζί μ’ αυτήν, το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Καταπληκτική και σταθερότατη η πορεία της μέχρι τον τίτλο, τερμάτισε στο +3 απ’ τη δεύτερη Ντάνταλκ και πανηγύρισε το 9ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Απ’ τις παραδοσιακές και ιστορικές ομάδες της Ιρλανδίας η Σεντ Πάτρικς, μετράει επίσης 2 Κύπελλα, 2 Λιγκ Καπ και 1 Σετάντα Καπ. Θεωρούμε σήμερα ότι μπορεί να… αντέξει στην Πολωνία και να επιβεβαιωθεί το στοίχημα που προτείνουμε.

«Περνάει» η Σάο Πάολο

Τέλος, μία ακόμη επιλογή προκύπτει από τη Βραζιλία και είναι το «Διπλό» στον αγώνα Μπαΐα – Σάο Πάολο σε απόδοση 2.25. Η Μπαΐα, ξεκίνησε εντυπωσιακά τη χρονιά καταφέρνοντας να βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας, όμως πολύ γρήγορα επέστρεψε στην πραγματικότητα και μετά από έξι αγώνες δίχως νίκη (τέσσερις σερί ήττες) έπεσε στη 15η θέση. Παραμένουν, παράλληλα, τραυματίες δύο ποδοσφαιριστές, ενώ μαζί τους θα λείψουν και δύο τιμωρημένοι μεγαλώνοντας τη λίστα των απουσιών. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στον «άσο», αφού εκτός είναι ο βασικός Λομπά και τραυματίας ο Ομάρ. Τη θέση κάτω απ’ τα γκολποστ θα πάρει ο 36χρονος Πιρές που λογίζεται ως δεύτερος. Βρίσκει απέναντί της μία Σάο Πάολο που δείχνει έτοιμη να επιστρέψει στην κορυφή του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος και να ξεκινήσει μια νέα κυριαρχία, όπως είχε συμβεί και την τριετία 2006-08 κατακτώντας και τα τρία πρωταθλήματα. Διαθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της όπως είναι οι Άλβαρο Περέιρα, Κάρντεκ, Γκάνσο, Λουίς Φαμπιάνο, Πάτο, ενώ σ’ αυτούς προστέθηκε και ο Κακά, ο οποίος όμως δεν υπολογίζεται για τη σημερινή αναμέτρηση.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων της ημέρας και ενημερωθείτε για τις μεταγραφές των ομάδων τις Σούπερλιγκ και των ευρωπαϊκών συλλόγων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected