Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Τρεις μεταγραφές σήμερα για Ερμιονίδα, τέσσερις για Βόλο και το…”τούβλο” Πλεξίδα!

c4973972808c1c4ffc0b3979c1fda789_LΑπόλλων Σμύρνης – Δικός του ο Αρκούδας!

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι και επίσημα ο Χρήστος Αρκούδας, καθώς ανακοινώθηκε την Πέμπτη η απόκτησή του. Ο 24χρονος μπακ έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή Χρήστου Αρκούδα, ο οποίος θα αγωνίζεται ως αμυντικός. Γεννημένος στις 13 Ιουνίου 1990 ο Αρκούδας έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Καλλιθέας, ΑΕΚ και Ατρομήτου, έχοντας συνολικά 93 συμμετοχές.

AE Ερμιονίδας – Δύο ακόμη παίκτες και συνεχίζει!

gkiokas

Η ομάδα της Ερμιονίδας ανακοίνωσε την Πέμπτη την επιστροφή του Ορέστη Γκιόκα (φωτ) στο ρόστερ της, με τον 24χρονο τερματοφύλακα να γυρίζει μόλις μετά από έξι μήνες απουσίας.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Α.Ε. Ερμιονίδας, καλωσορίζει και πάλι πίσω στην Ερμιονίδα, τον 24χρονο τερματοφύλακα Ορέστη Γκιόκα ο οποίος έχει ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδος μας. (2011-2012,2012-2013, 2013-2014 α ‘ ). Ο νεαρός τερματοφύλακας αποκτήθηκε απο τον Ατρόμητο Πειραιά, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στον Ζέφυρο και τον Αίαντα Σαλαμίνας».

Την ίδια ώρα, το μπαράζ μεταγραφών συνεχίζεται, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση και τρίτου παίκτη μέσα στην ημέρα, του Παύλου Μουσταφίδη. Ο 28χρονος δεξιός μπακ έχει πλούσια καριέρα σε ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής, παίζοντας τα τελευταία χρόνια στην Καλλιθέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Α.Ε. Ερμιονίδας, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παύλο Μουσταφίδη.

Ο γεννημένος στις 30-06-1986 ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά της άμυνας και αποτελεί ακόμα ένα πολύ σημαντικό απόκτημα για την ομάδα μας. Προέρχεται από τρεις γεμάτες σαιζόν με την ομάδα της Καλλιθέας και έχει αγωνιστεί επίσης στις ομάδες του Σαρωνικού Αίγινας, Αίαντα Σαλαμίνας, Αχαρναϊκού και Διαγόρα.

Ολυμπιακός Βόλου – Τέσσερις προσθήκες σε…μία!

kaminiotis_610x400

Στην απόκτηση του 25χρονου μέσου Πέτρου Καμινιώτη, που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Άρη, προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο Καμινιώτης Αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και πέρυσι ξεκίνησε τη χρονιά στη Γλυφάδα για να πάρει στη συνέχεια μεταγραφή για τον Άρη, τον Ιανουάριο, όπου και αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκα. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2006 από τον Ατρόμητο, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στην Καλαμάτα, στον Διαγόρα Ρόδου, στη Βέροια, στον Πιερικό και στη Δόξα Δράμας.

Στο μεταξύ, κλεισμένοι από τον Ολυμπιακό θεωρούνται και οι Ταουάνγκα Τσιμόντζι, Ίμπαν Ράντι, ενώ η βολιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε και την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα Αναστάσιου Χρυσοστομίδη, ως εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου (4/4/93) τερματοφύλακα Αναστάσιου Χρυσοστομίδη, ο οποίος αγωνιζόταν στον ΑΣ Ποντοκώμης».

Από εκεί και πέρα, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Γιώργος Βαρούτσικος τόνισε ότι το ρόστερ της ομάδας είναι κατά 70% έτοιμο, η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας και τα εισιτήρια διαρκείας δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη λόγω της μη συμφωνίας του ΟΠΑΠ με τη Football League.

Ανακοινώθηκε κι ο Χιντζίδης!

Το απόγευμα της Πέμπτης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε και την απόκτηση του Στράτου Χιντζίδη, που έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή με αρκετές… αιχμές. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου (13/12/87) Στράτου Χιντζίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή”.

Τη Δευτέρα η πρώτη συγκέντρωση

Τη Δευτέρα 21 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα στο ΕΑΚ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού Βόλου όπως ανακοίνωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Η ανακοίνωση: “Την Δευτέρα 21 Ιουλίου στις 7.00 μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου εν όψει της νέας αγωνστικής περιόδου. Θα προηγηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Νίκου Παντέλη”.

Εθνικός Γαζώρου – Παρουσιάστηκε ο Σαββίδης!

savvidis_ethnikos_610x400

Νέα μεταγραφή για τον Εθνικό Γαζώρου μετά αυτή του Πάλλα χθες. Οι Σερραίοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος επιστρέφει ύστερα από ένα χρόνο στην ομάδα, για να βοηθήσει με την εμπειρία του στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Η ανακοίνωση: «Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ανακοινώνει και καλωσορίζει στην οικογένεια του και πάλι τον ποδοσφαιριστή ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΒΒΙΔΗ. Μετά από ένα χρόνο απουσίας ο 31χρονος(18/04/1983) Σερραίος μέσος θα φορέσει και πάλι την φανέλα της ομάδας μας. Ο Σαββίδης αγωνίστηκε τη σεζόν 2013-14 στην ΑΕΛ με την οποία αναδείχθηκε Πρωταθλητής και Κυπελλούχος της Γ΄ Εθνικής, ενώ κατέκτησε και το Σούπερ Καπ».

ΑΕΛ – “Τρέλανε” τους πάντες ο Πλεξίδας με την αναφορά σε Καστίγιο!

αρχείο λήψης

Για τη μεταγραφή – έκπληξη του Νέρι Καστίγιο στην ΑΕΛ προσπαθεί ο Βαγγέλης Πλεξίδας. Αυτό τουλάχιστον ανέφερε ο ίδιος με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ελευθερία»! Ο Μεξικανός επιθετικός, γνωστός από τη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τους Ολυμπιακό και Άρη, έχει υψηλό κασέ, προτάσεις από ομάδες της Super League, όμως ο Πλεξίδας είπε σχετικά: «Συζητώ για τον Νέρι Καστίγιο και μέχρι τη Δευτέρα θα γνωρίζουμε εάν θα είναι παίκτης της ΑΕΛ.

Τέτοια ΑΕΛ δεν θα ξαναδείτε, μόνο ένας «τρελός» θα έκανε τέτοιες μεταγραφές και πρέπει να στηριχθεί με «χίλια» από την πόλη, την στιγμή που ο σύλλογος δεν έχει προπονητήριο και γήπεδο ενώ ακόμη δεν έχω πάρει την ΠΑΕ. Αυτοί που με «πολεμούν» θα χάσουν και θα εκτεθούν».

Την περσινή χρονιά ο Καστίγιο φόρεσε τη φανέλα της Ράγιο Βαγιεκάνο σε 11 αγώνες και σημείωσε 2 τέρματα.

*με στοιχεία από onsports.gr, mikriliga.org, grandsport.gr, footballleaguenews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected