Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Αργεντινή – Συνελήφθη η πρώην του Μαραντόνα!

4453bc123ce095276d86bcb19ed09d3b_LΗ πρώην σύντροφος του Ντιέγκο Μαραντόνα συνελήφθη με την άφιξή της στο Μπουένος Άιρες, μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος της ο «Πίμπε Ντ’ Όρο» και την έκδοση διεθνούς εντάλματος!

Από την υπόσχεση για γάμο τον περασμένο Φεβρουάριο, που συνοδεύτηκε με «τρελό» πάρτι σε ξενοδοχείο της Ρώμης, στη σύλληψη: αυτός ήταν ο επίλογος της ιστορίας αγάπης μεταξύ του Ντιέγκο Μαραντόνα και της Ολίβα Ρότσιο.

Η γυναίκα, την οποία ο Μαραντόνα μήνυσε για κλοπή πριν από λίγες εβδομάδες, συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες κατά την επιστροφή της από τη Βραζιλία, όπου είχε μεταβεί για να παρακολουθήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τώρα, όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Clarin, θα είναι ο ομοσπονδιακός δικαστής Κάρλος Φερέιρο Πέγια ο οποίος θα αποφασίσει για την τύχη της πρώην συντρόφου του pibe d΄ oro. Η σύλληψη κοινοποιήθηκε στη Ρότσιο κατά την άφιξή της στο Μπουένος Άιρες, ενώ έδινε τηλεφωνική συνέντευξη σε ένα κανάλι.

Ο Μαραντόνα είχε μηνύσει τη γυναίκα στο Ντουμπάι για κλοπή κοσμημάτων και άλλων αντικειμένων, συνολικής αξίας περίπου 400.000 δολαρίων και το δικαστήριο της αραβικής χώρας είχε εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης. Τώρα αρχίζει μια πολύπλοκη δικαστική διαδικασία για ενδεχόμενη έκδοση της Ολίβα Ρότσιο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected