Κατηγορίες
Basket

Άρης – Νέος προπονητής στο μπάσκετ ο Πρίφτης!

αρχείο λήψηςΤην τεχνική καθοδήγηση του Αρη για την επόμενη διετία θα έχει ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο Ελληνας τεχνικός έφτασε αργά το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, όπου σε συνάντηση που είχε με τους διοικούντες την ΚΑΕ, στα γραφεία της εταιρείας στο Αλεξάνδρειο, κατέληξε σε οριστική συμφωνία μαζί τους για τη συνεργασία του με το σύλλογο.

Έχοντας δώσει τα χέρια με τους «κίτρινους», ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε σε εκπροσώπους του Τύπου, αναφέροντας αρχικά:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα, που θα συνεργαστώ ξανά, τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη συνεργασία μας, με τον Αρη. Γνωρίζω τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς που αυτήν την περίοδο διέπουν το σύλλογο. Ταυτόχρονα, γνωρίζω τους ανθρώπους της ομάδας και την ποιότητά τους, κάτι που με κάνει πολύ αισιόδοξο, ότι μπορούμε να καταφέρουμε αυτό που με τη διοίκηση έχουμε συζητήσει ως βασικό στόχο. Σε όλα αυτά φυσικά πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει η μεγάλη δύναμη του Αρη, που είναι ο κόσμος του. Διότι, επί της ουσίας, αν εξαιρέσεις Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, όλες οι ομάδες κινούνται στο ίδιο επίπεδο σε γενικές γραμμές. Η διαφορά του Αρη είναι αυτό ακριβώς το σημείο, ο κόσμος του. Σκοπός δικός μου, αλλά και των συμπαικτών μου, γιατί έτσι θεωρώ τη διοίκηση, τους παίκτες που θα έχω στη διάθεσή μου και τους συνεργάτες μου, θα είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα μικρύνουν την απόστασή μας με την εξέδρα, θα κάνουμε τον κόσμο να γίνει και εκείνος συμπαίκτης μας και να παίζει το παιχνίδι στον παλμό των παικτών».

Ερωτηθείς σχετικά με το όραμά του για τη νέα σεζόν, απάντησε λέγοντας: «Τη χρονιά την οραματίζομαι δύσκολη. Εχω, όμως, διάθεση και όρεξη, θέλω να αγωνιστώ. Θέλω, κατ’ αρχήν, να φτιάξουμε ένα σωστό ρόστερ, το οποίο να συνάδει με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και από εκεί και πέρα το όραμά μου το κρατώ για μένα. Θα δουλεύω μέρα με τη μέρα και προπόνηση με προπόνηση. Αυτό θα προσπαθήσω να μεταδώσω και σε όσους είναι γύρω μου».

Κατέληξε επισημαίνοντας: «Ερχομαι σε μία μεγάλη ομάδα, λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία, τη δυναμική της και τον κόσμο στον οποίο απευθύνεται. Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως θα κάνω τη δουλειά όπως σε όλες τις άλλες ομάδες. Είμαι απόλυτος σε αυτό και θα προσπαθήσω πολύ ήρεμα μαζί με τους συνεργάτες, τους συμπαίκτες και τη διοίκηση να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Εχω αίσθηση του τι γίνεται στην ομάδα. Ξέρω πρόσωπα, συνεργάστηκα μαζί τους, γνωρίζω τα δεδομένα της πόλης και του Αρη. Σίγουρα όλα αυτά με κάνουν λίγο πιο έτοιμο».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected