Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Ρομάνο για “Γηραιό”, διπλή ενίσχυση στον Βόλο και οι νέοι προπονητές σε Ψαχνά και Ζάκυνθο

diego_romano_0Ηρακλής – Σημαντική ενίσχυση με Ρομάνο!

Χθες (17/07) με το που έγινε γνωστή η αποχώρηση του Ντιέγκο Ρομάνο από τον Εργοτέλη, άρχισαν να πληθαίνουν οι φήμες περί συμφωνίας του με τον Ηρακλή. Την είδηση ήρθε να επιβεβαιώσει πριν λίγη ώρα, η διοίκηση του «Γηραιού».

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι o Αργεντινός είπε το μεγάλο ναι και την ερχόμενη Δευτέρα (21/07) θα έρθει για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς. Μάλιστα το ραντεβού μεταξύ του ποδοσφαιριστή και των ιθυνόντων διήρκεσε αρκετές ώρες, αλλά τελικά οι συζητήσεις καρποφόρησαν.

Αναλυτικά η επίσημη τοποθέτηση του Ηρακλή: «Έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ντιέγκο Ρομάνο για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Ντιέγκο Ρομάνο έστειλε υπογεγραμμένο το προσύμφωνο συνεργασίας με την ομάδα μας και την Κυριακή θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Την Δευτέρα το πρωί θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα και θα

Ολυμπιακός Βόλου – Οριστικά “ερυθρόλευκοι” Τσιμόντζι και Μπιτάνγκ

37587e3abc8554443ffb9e1284755f5c_L

Παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου αποτελούν πλέον ο Ταουόνγκα Τσιμόντζι, και ο Κλάρενς Μπιτάνγκ. που υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια.

Ο ποδοσφαιριστές από το Μαλάουι και το Καμερούν συναντήθηκαν με τον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων» Γιώργο Βαρούτσικο συμφώνησαν σε όλα και υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια. Μια κίνηση της ΠΑΕ που θέλει να ενισχύσει σημαντικά την μεσαιοεπιθετική  γραμμή της ομάδας, ενόψει της νέας χρονιάς.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Τσιμότζη δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που τελείωσε θετικά η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό Βόλου και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό μέσα στο γήπεδο, ώστε να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν».

Ενώ ο μεσοεπιθετικός Μπιτάνγκ λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνίας τόνισε: «Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και υψηλούς στόχους και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να τους υλοποιήσουμε».

ΑΕΛ – Έβαλαν…τζίφρες Αναστασάκος και Σουάνης

anastsakosSoyanis_610x400

Την απόκτηση άλλων δύο σημαντικών παικτών ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τους Αναστασάκο και Σουάνη, επιβεβαιώνοντας (ξανά) τη mikriliga.com!

Οι δύο έμπειροι επιθετικοί είχαν έρθει σε συμφωνία εδώ και μέρες με τους «βυσσινί» και το πρωί της Δευτέρας επισημοποιήθηκε η συνεργασία, προς πλήρη επιβεβαίωσηπροηγούμενων ρεπορτάζ της mikriliga.com.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Ηλία Αναστασάκου και Δημήτρη Σουάνη.

Ηλίας Αναστασάκος

Γεννήθηκε στη Σπάρτη στις 3 Μαρτίου 1978 και άρχισε την καριέρα του από την ΑΕΚ, όπου αρχικά έμεινε για δύο σεζόν, χωρίς όμως συμμετοχή, δόθηκε δανεικός στον Άρη Πετρούπολης και στη συνέχεια στον Απόλλωνα Αθηνών, όπου σε μια αγωνιστικές περιόδους είχε 31 συμμετοχές και 6 γκολ.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του το 2000 η Καλαμάτα με 20 συμμετοχές και 2 γκολ. Επιστροφή στην ΑΕΚ χωρίς όμως συμμετοχή και το 2002 πήγε στον Αθηναϊκό, όπου σε 10 συμμετοχές βρήκε μία φορά δίχτυα. Ξανά στον Απόλλωνα για τα επόμενα δύο χρόνια όπου σε 55 συμμετοχές σκόραρε 14 φορές και το 2004 μεταγράφηκε στον Αστέρα Τρίπολης, εκεί έμεινε δύο σεζόν σκοράροντας 29 φορές σε 61 ματς.

Ακολούθησαν δύο παραγωγικότατες χρονιές στον Θρασύβουλο, όπου 45 συμμετοχές πέτυχε γκολ και το 2008 υπέγραψε στον ΠΑΟΚ, όπου σε μία αγωνιστική περίοδο βρήκε δίχτυα 7 φορές σε 16 ματς όπου αγωνίστηκε. Τα επόμενα τρία χρόνια αγωνίστηκε στον Ατρόμητο όπου σε 69 συμμετοχές πέτυχε 17 γκολ. Ακολούθησε μια χρονιά στον Πλατανιά με 7 γκολ σε 28 συμμετοχές, ενώ πέρσι με τον Εργοτέλη σκόραρε 4 φορές σε 18 ματς.

Δημήτρης Σουάνης

Γεννήθηκε στη Χαλκιδική στις 17 Νοεμβρίου 1985 και πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο έκανε στον Πανιώνιο, όπου το 2002 έκανε 6 συμμετοχές. Τα δύο επόμενα χρόνια τον βρίσκουν στον Βόλο και τον τοπικό Ολυμπιακό, όπου είχε 4 συμμετοχές.

Στις τρεις επόμενες χρονιές αγωνίστηκε στον Πανθρακικό με τον οποίο αγωνίστηκε σε 79 ματς βρίσκοντας δίχτυα 13 φορές, για να ακολουθήσει μια τετραετία στην Ξάνθη, με 10 γκολ σε 87 ματς. Επόμενος σταθμός ο Απόλλων Λεμεσού, με τα χρώματα του οποίου σκόραρε 2 φορές σε 27 ματς. Πέρσι αγωνίστηκε στην Κέρκυρα με την οποία αγωνίστηκε σε 34 ματς και σκόραρε 8 φορές, κερδίζοντας την άνοδο στη Super League».

Ζάκυνθος – Ξένος προπονητής και πάλι!

Akino_610x400

Επιμένει σε ξενό προπονητή η Ζάκυνθος για διάδοχο του Τζιανλούκα Κολονέλο και φαίνεται πως ήδη τον βρήκε! Ο Ντάνιελ Τορίμπιο Ακίνο  φέρεται να βρίσκεται μια «ανάσα» μακριά από το να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου για τη νέα περίοδο.

Ο Αργεντινός στην καταγωγή και κάτοχος Ισπανικού διαβατηρίου, προπονητής έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «κυανοκίτρινους κι αυτό που απομένει πλέον είναι να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ταξιδέψει για τη χώρα μας, ξεκινώντας από κοινού με την διοίκηση το μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο «el Toro» (ο ταύρος όπως είναι η ελληνική μετάφραση του προσωνύμιου του) έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη χώρα του ταγκό όπου παρέμεινε μέχρι τα 22 του χρόνια.

Απ’ το 1989 μέχρι και σήμερα είναι κάτοικος Ισπανίας, έχοντας αγωνιστεί σε Primera και Segunda division με έξι διαφορετικές ομάδες μέχρι να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2002 παίζοντας στην αντίστοιχη Γ’ Εθνική.

Ως ποδοσφαιριστής σε συνολικά 371 ματς σε Α’ και Β’ Ισπανίας έχει σκοράρει 152 τέρματα, ενώ είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Μούρθια με 68. Στο προπονητικό κομμάτι είχε αναλάβει την ομάδα νέων της Μούρθια, ενώ το 2012-13 ήταν στην τεχνική ηγεσία της Μουλένιο, την οποία ανέβασε και κράτησε στην τρίτη κατηγορία.

Ηρακλής Ψαχνών – Ανέλαβε ο Κούτσης

αρχείο λήψης (2)

Η διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών ανακοίνωσε την πρόσληψη του πρώην προπονητή του Φωκικού, Γιώργου Κούτση στον πάγκο της ομάδας της Εύβοιας, επιβεβαιώνοντας τα σχετικά δημοσιεύματα του flnews.gr, που είχε αποκαλύψει στις 25 Ιουνίου τις επαφές των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κο Γιώργο Κούτση, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη προπονητή της ομάδας μας».

Ο 41 ετών προπονητής ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον Αγροτικό Αστέρα τη σεζόν 2011-12 (7 νίκες – 7 ισοπαλίες – 18 ήττες), ακολούθησε η Παναχαϊκή (3 νίκες – 4 ισοπαλίες – 7 ήττες) και πέρυσι ήταν στον πάγκο του Φωκικού (11-3-12).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected