Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ιταλία – Ελλάς Βερόνα όνομα και…πράμα!

thumbnailΟ Βαγγέλης Μόρας ήταν εκεί εξ’ αρχής. Πριν λίγο καιρό πήγε και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Στην παρέα τους πλέον προστέθηκε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και ο Τρύφωνας Καβζιρόπουλος!

Η Ελλάς Βερόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς άσου με την μορφή δανεισμού απ’ την Τζένοα στην οποία ανήκει, ενώ η νέα ομάδα του διατηρεί και το δικαίωμα να τον αγοράσει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Ταχτσίδης έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στην Βερόνα, όταν το 2011-2012 είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν, έχοντας 39 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο 23χρονος άσος βρίσκεται στη γείτονα χώρα εδώ και τέσσερα χρόνια, έχει περάσει από αρκετές ομάδες της Ιταλίας και αν μη τι άλλο έχει… χτίσει το όνομά του.

Απέκτησε και τον Καβζιρόπουλο!

aek

Ένα ακόμα σπουδαίο ταλέντο από την Ελλάδα άνοιξε τα φτερά του για το εξωτερικό. Ο λόγος για τον 18άχρονο μεσοεπιθετικό Τρύφωνα Καζβιρόπουλο ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την Βερόνα και του χρόνου θα τον δούμε στο Καμπιονάτο!

Οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, όμως πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο πως ο πρώην άσος της ΑΕΚ υπολογίζεται ως μία σημαντική μονάδα για το μέλλον.

Πρέπει να τονίσουμε πως ο Καζβιρόπουλος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, αλλά υποσχέθηκε πως θα βάλει το κεφάλι κάτω και θα δουλέψει σκληρά με σκοπό να πετύχει τους στόχους του.

“Να ζήσω το όνειρο”, τόνισε κλείνοντας. Εμείς να ευχηθούμε στον νεαρό άσο καλή επιτυχία και να θυμίσουμε πως στην Βερόνα βρίσκονται άλλοι τέσσερις (πλέον) Έλληνες ποδοσφαιριστές.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected