Super League 1 - Μεταγραφές

Ολυμπιακός – Ακόμη πιο κοντά στο λιμάνι ο Μπόγιαν! (vid)

αρχείο λήψηςΠιο κοντά από ποτέ στην απόκτηση του Μπόγιαν Κρκιτς φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ισπανία.

Ο 24χρονος επιθετικός ενδιαφέρει πολύ τους «ερυθρόλευκους» και σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo», η πρόταση που του έχει γίνει από τον Ολυμπιακό είναι και η καλύτερη. Ο Κρκιτς φαίνεται θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ τις τελευταίες ώρες εντείνονται οι προσπάθειες για να έχει θετική κατάληξη το ντιλ. Η επιμονή των Πειραιωτών έχει εκτιμηθεί από την πλευρά του παίκτη, ωστόσο η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή, γιατί εμπλέκεται και η Μπαρτσελόνα.

Ο βοσνιακής καταγωγής επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τους Καταλανούς και δεν υπάρχει πρόθεση να τον αφήσει ελεύθερο. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δύσκολα θα καταφέρει να καταβάλει το ποσό που αξιώνει η Μπαρτσελόνα, οπότε πρέπει να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση. Το σίγουρο είναι πως ο Κρκιτς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε, ενώ την περασμένη σεζόν είχε δοθεί δανεικός στον Άγιαξ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected