Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Ατρόμητος Διαβατού – Η φιλοσοφία της διοίκησης και το δίδυμο-“μαγνήτης”

ceb1cf84cf81cf8ccebcceb7cf84cebfcf82-ceb4ceb9ceb1ceb2ceb1cf84cebfcf8d-ceadcebcceb2cebbceb7cebcceb1Ακόμη μία ομάδα της Α1 Ερασιτεχνικής που θα παρουσιαστεί με νέο διοικητικό σχήμα φέτος αλλά και με νέο προπονητή είναι ο Ατρόμητος Διαβατού. Με επικεφαλής πλέον τον Κώστα Γιαννακίδη στη θέση του Κώστα Μουρατίδη που παραιτήθηκε μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν και νέο διοικητικό σχήμα, ο Ατρόμητος ξεκινά σε λίγες μέρες την φετινή του προσπάθεια, στο πιο ρευστό από όλες τις πλευρές πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων.

Όπως αναφερθήκαμε κατά συρροή στο παρελθόν, οι ομάδες που καταφέρνουν να διατηρούν τον κορμό τους έχουν ένα πλεονέκτημα περισσότερο από αυτές που προβαίνουν σε μεγάλες τομές στο ρόστερ. Τέτοια πολιτική φαίνεται πως επιλέγει φέτος η ομάδα του Διαβατού και πολύ σημαντικό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση είναι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας δύο προσώπων κοινά αποδεκτών στην περιοχή αλλά και με τη δική τους προσωπικότητα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Κώστας Παγγούρας και Μάκης Σπανός αποτελούν εκ των πραγμάτων ένα δυνατό δίδυμο κυρίως λόγω της εμπειρίας αλλά και του σεβασμού που αποπνέουν. Η είδηση της παρουσίας τους στον “κυανόλευκο” πάγκο, οδήγησε αρκετούς ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ να εκφράσουν την επιθυμία τους να παραμείνουν ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν πλησιάσει τους δύο προπονητές για να συνεργαστούν μαζί τους.

Οι παίκτες που ήδη ανανέωσαν με τον Ατρόμητο είναι οι Γιώργος Μανιόπουλος, Γόλης Ηλιάδης, Γιώργος Τσακαλίδης, Φλάβιος Ρόκκο, Θωμάς Λιλιόπουλος, Παύλος Φαρμάκης, Αλέξης Ασλάνογλου, Παντελής Μαυρίδης ενώ επιστρέφει τόσο ο Σάκης Καμπάς όσο και τυπικά ο Μάκης Σπανός, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά την “κυανόλευκη” φανέλα. Ερωτηματικά παραμένουν οι Γιάννης Ποζιάδης, Χρήστος Μουχτάρης και Γιώργος Συμεωνίδης ενώ παρελθόν και τυπικά αποτελούν οι Νίκος Αλμαλιώτης, Γιώργος Πελεκίδης και Παύλος Ζερδαλής ο οποίος ανέλαβε προπονητής στην ΑΕ Καψόχωρας, ενώ τον ίδιο δρόμο φαίνεται πως θα ακολουθήσει και ο Σάκης Τέτος.

Καρατάσος Αντώνιος

Σήμερα μάλιστα ανακοινώθηκε και η πρώτη μεταγραφή της ομάδας, με τον Αντώνη Καρατάσιο να επιστρέφει στην ομάδα μετά από ένα χρόνο παρουσίας στα Λευκάδια (12 συμμετοχές και 558 λεπτά συμμετοχής), ενώ ήδη έχουν γίνει επαφές για τρεις-τέσσερις ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα των δύο προπονητών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected