Κατηγορίες
BET

Betarades.gr – Με DNB η Σεντ Γκάλεν, Άσσος από ημίχρονο η Σάο Πάολο

betaradesΕν μέσω καλοκαιριού και κάπου μεταξύ παραλίας, δουλειάς ή καφέ το κουπόνι που θα πέσει στα χέρια σας σίγουρα θα σας εκπλήξει. Και αυτό γιατί είναι αρκετά γεμάτο αν λάβουμε υπόψιν την περίοδο και περιλαμβάνει αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από διάφορα πρωταθλήματα ανά τον κόσμο. Εκτός από τα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα (Α’-Β’ Σουηδίας, Α’-Β’ Νορβηγίας, Δανία και Φινλανδία) σήμερα κάνουν πρεμιέρα Αυστρία και Ελβετία, ενώ από την αμερικάνικη ήπειρο σήμερα υπάρχει δράση σε Α’ και Β’ Βραζιλίας, Μεξικό, Χιλή και Αμερική. Στα εκτός κουπονιού πρωταθλήματα που σας προσφέρει αποκλειστικά και μόνο το Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τους αγώνες που διεξάγονται σήμερα σε Πολωνία, Κροατία και Βουλγαρία.

Με κάλυψη η Σεντ Γκάλεν

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με τον «Άσσο» Draw No Bet της Σεντ Γκάλεν κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις σε απόδοση 1.85. Της έπεσαν… βαριά τα δύο καρπούζια, πρωταθλήματος και Γιουρόπα Λιγκ την περσινή σεζόν, με αποτέλεσμα μετά τον χειμώνα να αρχίσει η ελεύθερη πτώση. Αποτέλεσμα αυτού να μη μπορέσει να ανανεώσει το ευρωπαϊκό της εισιτήριο, τερματίζοντας στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -6 από την προνομιούχο τετράδα. Κυρίως βέβαια πλήρωσε τις τραγικές εκτός έδρας επιδόσεις της, αφού έκλεισε τη χρονιά χωρίς διπλό σε 11 εξόδους, με το τελευταίο της να καταγράφεται τον Νοέμβριο! Στο τιμόνι της πάντως διατηρήθηκε ο 45χρονος Τζεφ Σεμπέν, που την καθοδηγεί εδώ και μία τριετία. Αρκετοί έφυγαν, αλλά σημαντικότεροι είναι οι μέσοι Μάρτιτς και Βούρτιτριχ για Βερόνα και Σιόν αντίστοιχα, όπως κι ο Ελβετοουρουγουανός Βιτκίβιεζ που πήγε στη Γιουνγκ Μπόις. Στον αντίποδα πήρε επίσης αρκετούς, μεταξύ άλλων τον καλό χασφ Τρεάντ (11 γκολ) από τη Σερβέτ, τον στράικερ Μπουνγιάκου από την Καϊζερσλάουτερν, αλλά και τον εξτρέμ Αρατούρ (14 γκολ) της Βιντερτούρ.

swiss

Δε χάνει η Κλαμπ Αμέρικα

Από το Μεξικό επιλέγουμε το Χ2 της Κλαμπ Αμέρικα κόντρα στη Λεόν σε απόδοση 1.80. Στην πέμπτη θέση της Κλαουσούρα τερμάτισε την περασμένη σεζόν η Κλαμπ Αμέρικα που έμεινε νωρίς εκτός στα πλέι οφ και συγκεκριμένα στα προημιτελικά όπου αποκλείστηκε απ’ τη Σάντος Λαγκούνα. Πολύ καλή μεταγραφή για τον τεχνικό Μοχάμεντ αποτελεί η προσθήκη του επιθετικού Περάλτα, αλλά και οι αμυντικοί Γκολτζ, Γκερέιρο και Αλβαράδο. Στη μεσαία γραμμή θα δεσπόζει ο Γκονζάλο Ντίαζ, ο οποίος ήρθε με τη μορφή δανεισμού απ’ τη Γοδόι Κρουζ.

Άσσο από ημίχρονο η Σάο Πάολο

Από τη Βραζιλία επιλέγουμε το 1/1 της Σάο Πάολο κόντρα στην Τσαπεκοένσε σε απόδοση 2.00. Η φετινή Σάο Πάολο δείχνει όλο και πιο έτοιμη να επιστρέψει στην κορυφή του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2008. Έχει το πιο πλήρες ρόστερ που πλαισιώνεται από παίκτες όπως οι Άλβαρο Περέιρα, Κάρντεκ, Γκάνσο, Πάτο, Λουίς Φαμπιάνο και Κακά! Οι δύο τελευταίοι θ’ απουσιάσουν απ’ το παιχνίδι με τη Σαπεκοένσε, όμως την πραγματικότητα μόνο ο Λουίς Φαμπιάνο είναι η δυνατή απουσία, αφού ο Κακά δεν έχει αγωνιστεί ακόμα με τη νέα του ομάδα.

Καλύπτει το χάντικαπ η Ούνιον Κατόλικα

Από τη Χιλή κρατάμε το -1 της Ούνιον Κατόλικα κόντρα στην Αντοφαγκάστα σε απόδοση 1.87. Το στοίχημά επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Ουν. Κατόλικα με δύο γκολ διαφορά. Αν η Ουν. Κατόλικα επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά . Με μια ιδιαίτερα απαιτητική αναμέτρηση ξεκινάει το πρωτάθλημα Απερτούρα για την Κατόλικα, τη δευτεραθλήτρια του Κλαουσούρα. Κόντρα στην Αντοφαγάστα οι γηπεδούχοι οφείλουν να μπουν δυναμικά και να δείξουν απ’ την αρχή ότι οι διαθέσεις τους έχουν να κάνουν μόνο με πρωταθλητισμό. Ο Ροδρίγκο Αστουδίγιο αποτέλεσε παρελθόν απ’ τον πάγκο της Κατόλικα, στον οποίον κάθεται ο πολύπειρος Αργεντινός κόουτς, Χούλιο Φαλτσιόνι (57 ετών), που στο παρελθόν έχει δουλέψει μεταξύ άλλων σε Μπόκα Τζούνιορς, Μπάνφιλντ, Χιμνάσια Λα Πλάτα, Βελέζ. “Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Ελπίζουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Και τακτικά, η ομάδα δε θα έχει πρόβλημα”, επεσήμανε ο νέος κόουτς.

Λίγες κινήσεις σε μεταγραφικό επίπεδο για την Κατόλικα, που έκανε δικούς της τους Ματίας Καχάις (26 ετών, στόπερ, πρώην Ρασίντ Κλουμπ), Νταβίδ Γιανός (24 ετών, επιθετικός, πρώην Ουατσιπάτο), Έρικ Πούλγκαρ (20 ετών, στόπερ, πρώην Αντοφαγάστα) και Μάουρο Όμπολο (32 ετών, επιθετικός, πρώην Γοδόι Κρουζ). Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι υπάρχουν πιθανότητες να αποχωρήσουν οι Κρίστοφερ Τοσέλι (γκολκίπερ) και Έντσο Ρόκο (στόπερ).

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων της ημέρας και δείτε όλες τιςΜεταγραφές 2014-15 των ομάδων τις Σούπερλιγκ και των ευρωπαϊκών συλλόγων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected