Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Super League – Τα tips από τα σημερινά φιλικά των ομάδων

PAOPanaiMesaΣειρά φιλικών περιελάμβανε η σημερινή μέρα για τις ομάδες της Super League. Ας δούμε τα αποτελέσματα και τα κυριότερα στοιχεία των συγκεκριμένων αγώνων :

Ατρόμητος – Καλλιθέα  3-0 : Οι Περιστεριώτες άφησαν ικανοποιημένους τους περίπου 2.000 οπαδούς τους επικρατώντας στο πρώτο εντός έδρας φιλικό. Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ανήκε στους γηπεδούχους όταν στο 27’ ο Ναπολεόνι είχε δοκάρι, ενώ 9 λεπτά αργότερα ο Γεωργίου με πλασέ από κοντά κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο δεύτερο 45λεπτο, ως είθισται, οι δυο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές με τον Ατρόμητο να φτάνει σε δεύτερο γκολ στις 87’ με δυνατό σουτ από τον Μπρίτο, ενώ στο 90’ ο ίδιος παίκτης με κοντινό πλασέ έγραψε το τελικό 3-0.

Φιορεντίνα – ΑΕΛ Καλλονής  3-0 : Η κούραση από τις συνεχείς προπονήσεις της προετοιμασίας ήταν εμφανής στους παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη στο πρώτο τους φιλικό στην Ιταλία. Το σκορ λοιπόν άνοιξε στο 40’ για τους «βιόλα» ο Ίλισιτς με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ 3 λεπτά αργότερα ο Χουάνμα είδε την μπάλα να περνάει άουτ ύστερα από κεφαλιά που επιχείρησε. Στην επανάληψη, οι Ιταλοί βρήκαν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 56’ με τον Μπερναρντέσκι να συνδυάζεται με τον Γκόμεζ και να πλασάρει εύστοχα για το 2-0. Η Καλλονή έχασε καλή ευκαιρία να μειώσει με τον Αμπντούλ στο 78’ να πλασάρει άουτ, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 90’ ο Μάριο Γκόμεζ με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.

Παναιγιάλειος – Παναθηναϊκός  0-1 : Νικηφόρο ήταν το πρώτο τεστ του Παναθηναϊκού επί ελληνικού εδάφους, καθώς επικράτησε 1-0 του Παναιγιάλειου σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έδειξε πως βρίσκεται σε καλό… δρόμο στην προετοιμασία της για τις διπλές «μάχες» με την Σταντάρ Λιέγης στα προκριματικά του Champions League. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Μάρκους Μπεργκ (9’) με τους «πράσινους» να χάνουν ευκαιρίες για μεγαλύτερη διαφορά. Από την άλλη, οι «ασπρόμαυροι» παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί, αν και βρίσκονται στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας τους.

Βέροια – Κέρκυρα  1-2 : Με το… δεξί άρχισε τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας η Κέρκυρα, καθώς επικράτησε 2-1 της Βέροιας στο τεστ των δύο ομάδων που πραγματοποιήθηκε στην Νάουσα. Οι «Φαίακες» πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν στο 30’ με το φάουλ του Σίκιμιτς, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Καντιμοίρη, ενώ άνοιξαν το σκορ στο 50’ με το απ’ ευθείας φάουλ του Ομπράντοβιτς. Ο τελευταίος στο 68’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 2-0 για την Κέρκυρα, ενώ στο 82’ η Βέροια μείωσε με την κεφαλιά του Δημήτρη Μάνου.

Βέροια: Καντιμοίρης, Κατσούλης, Ουνγιαλίδης, Όστοϊτς, Βέρτζος, Βεργώνης, Βάσκες, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν. Αγωνίστηκαν και οι: Τζίναρ, Παπαδόπουλος, Μαμαντού, Εσπάρθα, Τσιάμης Μάνος, Ντόγος, Μουρατίδης, Αλιατίδης, Παρσόπουλος, Κουκουράκης.

Κέρκυρα: Σέτκους, Βλάχος, Κανακούδης, Ραπτάκης, Βενέτης, Κρητικός, Μαραγκός, Κοντός, Χαβίτο, Ρόχας, Σίκιμιτς. Αγωνίστηκαν και οι: Κουτσαβασίλης, Παρασκευαΐδης, Ζορμπάς, Ομπράντοβιτς, Γκόμες, Καραγιαννίδης, Νάγιαρ, Αρμένης, Ντιμιτρόφσκι.

fb33f91efebe1e2e23ceedb2bfbac44a_L

ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς  2-0 : Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπράνα Ίλιτς, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-0 του Πλατανιά σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Καρπενήσι. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ με τον Σέρβο επιθετικό, έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ, ενώ ο φορ των Ηπειρωτών διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα στο 26’ με ωραία πλασέ. Οι «κυναόλευκοι» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ενώ οι Κρητικοί κατάφεραν να γίνουν πιο… απειλητικοί, μετά την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, μια και στο 62’ ο Μενδρινός έχασε τη καλύτερη ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» να μειώσουν. Βασικοί αγωνίστηκαν για τις δύο ομάδες οι Αντώνης Ηλιάδης και Ραφαήλ Σούκιας.

*με στοιχεία από onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected