Κατηγορίες
Αθλήματα

Χόκενχαϊμ – Σοκάρει το ατύχημα του Μάσα! (vid)

pegasus_LARGE_t_1041_106320038Άγιο είχε ο Φελίπε Μάσα στον αγώνα του Χόκενχαϊμ…

Το μονοθέσιο του Βραζιλιάνου πιλότου εμβολίστηκε από το αυτοκίνητο του Κέβιν Μάγκνουσεν, λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση, έκανε μια τούμπα στον αέρα, σύρθηκε ανάποδα για να επιστρέψει στην άσφαλτο στην αρχική του θέση!

Για καλή του τύχη, ο Μάσα δεν έπαθε το παραμικρό, ωστόσο, άπαντες πάγωσαν, ειδικά όταν είδαν το μονοθέσιο να τουμπάρει και να σέρνεται και να πετάει σπίθες με τον πιλότο να βρίσκεται μέσα στο όχημα!

Ερωτηθείς για το περιστατικό, ο Μάσα δήλωσε: «Βρισκόμουν μπροστά και έπαιρνα τη στροφή. Αν κάποιος πρέπει να προσέχει, είναι το αυτοκίνητο που έρχεται από πίσω. Δεν είδα το ατύχημα στην τηλεόραση, αλλά κανονικά το μονοθέσιο που έρχεται από πίσω πρέπει να φρενάρει».

Από την πλευρά του, ο Κέβιν Μάγκνουσεν, που συνέχισε κανονικά τον αγώνα δήλωσε για το συμβάν: «Ήταν πιο τρομακτικό όταν το έβλεπες παρά όταν το ζούσες. Είμαι καλά. Δεν είχα καμία επίπτωση. Πραγματικά εάν είχα κάπου αλλού να πάω, θα είχα αποφύγει την επαφή. Λυπάμαι για ό,τι συνέβη, έκανα τα πάντα για να τον αποφύγω αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο».

http://youtu.be/3W-C7zTDPI4

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected