Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Γιώργος Μυλωνάς – Στα σημερινά δοκιμαστικά του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

DSCN9491Μπροστά σε μία ακόμη πρόκληση στην καριέρα του βρέθηκε σήμερα ο τερματοφύλακας του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, Γιώργος Μυλωνάς. Ο 29χρονος πορτιέρο, που πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα και βοήθησε τα μέγιστα ώστε η νεοφώτιστη ομάδα να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, βρέθηκε σήμερα στη Νεοκαισάρεια στα πλαίσια των δοκιμαστικών τεστ του Αχιλλέα για τη νέα χρονιά.

Ο Απόστολος Στύλος χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες, με τους “μπλε” να απαρτίζεται από παίκτες του ρόστερ της ομάδας και τους “κόκκινους” που συμμετείχαν όλοι οι υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές. Ο Γιώργος Μυλωνάς αγωνίστηκε στο πρώτο μέρος με τους πρώτους, έχοντας μία πολύ καλή επέμβαση σε τετ-α-τετ και στο δεύτερο μέρος με τους αντιπάλους, όταν και δέχτηκε μεγαλύτερη πίεση. Παρόλα αυτά, έδειξε πολλά από τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν οι φωνές του προς τους αμυντικούς του Αχιλλέα, κάτι που τόνισε χαρακτηριστικά και ο νεαρός προπονητής.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του Αχιλλέα τόνισε πως πρόκειται για έναν πολύ καλό τερματοφύλακα και πως προφανώς θα του δημιουργούσε…πονοκέφαλο η συνύπαρξη του με τον πολύπειρο Γιάννη Σακελλαρίδη. Η αποχώρηση του Τζήμα για τον Βατανιακό δημιουργεί κενό στη θέση του τερματοφύλακα, ωστόσο είναι πιθανότερη η επιλογή ενός γηγενή παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, χωρίς βεβαίως να αποκλείεται η έκπληξη…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected