Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Η φιλοσοφία, οι ανανεώσεις και τα μικρά κομμάτια του…παζλ

DSCN9195

Έχοντας προχωρήσει σε 22 ανανεώσεις από το περσινό ρόστερ και διατηρώντας τον ίδιο προπονητή (Γιώργος Ντάμτσιος), είναι απόλυτα φυσιολογικό και επόμενο η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων να μη χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση στο μεταγραφικό παζάρι.

Παρόλα αυτά οι ιθύνοντες της ομάδας ήρθαν σε συμφωνία με 19χρονο ποδοσφαιριστή από γειτονικό χωριό (το όνομά του θα ανακοινωθεί όταν ολοκληρωθεί η μεταγραφή) ενώ πολύ πιθανή παραμένει η περίπτωση απόκτησης ενός ακόμη. Επίσης, στην ομάδα επέστρεψε από τον Αστέρα Αλεξάνδρειας και ο 15χρονος Γιώργος Παλιούρας, ο οποίος μεταγράφηκε πέρσι το καλοκαίρι στους “κυανόλευκους” από την Ακαδημία Τρικάλων, από την οποία 5 ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας που ξεκινά τη Δευτέρα 28/7!

Ωστόσο, θα πρέπει να εστιάσουμε περισσότερο στη φιλοσοφία της ομάδας που και φέτος, συνεχίζει την πολιτική της όσον αφορά τη συγκρότηση του ρόστερ. Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους γηγενείς και παράλληλα με την παρουσία ενός ικανότατου προπονητή, κατόρθωσε να ξεχωρίσει στο περσινό πρωτάθλημα και να βάλει τις βάσεις για τη φετινή σεζόν. Η ανανέωση 22 ποδοσφαιριστών μόλις λίγες μέρες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος αλλά και η συμφωνία με τον προπονητή μεσούσης(!) της περσινής περιόδου, χαρακτηρίζουν τη μεγάλη διαφορά φιλοσοφίας αλλά και την προσαρμογή που (αναγκαστικά) οφείλουν να παρουσιάσουν οι σύλλογοι τη νέα εποχή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected